The_Denizz Femtopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #1 Veya ayrı bir yer mi var onun için?
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #2 Antrenman modunda haritaya basarsanız yazıyor zaten nerede olduğu haritanın üzerinde. Genelde herkes hemen araçları siz gidene kadar alıp bir yerlere götürüyorlar ve lastikleri patlatıyorlar ondan bulamıyor olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Antrenman modunda haritaya basarsanız yazıyor zaten nerede olduğu haritanın üzerinde. Genelde herkes hemen araçları siz gidene kadar alıp bir yerlere götürüyorlar ve lastikleri patlatıyorlar ondan bulamıyor olabilirsiniz.
Proportionsz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 788 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #3 M harfine basıp haritayı aç ve bilgilendirici görseller göreceksin. Artı 0 Eksi
KS KS The_Denizz Femtopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #4 haritada simgeyi görüyorum evet ama araba bulamıyorum dediğim gibi siz hiç buldunuz mu? Artı 0 Eksi
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #5 Alıp götürmüşler Artı 0 Eksi
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #6 The_Denizz dedi: haritada simgeyi görüyorum evet ama araba bulamıyorum dediğim gibi siz hiç buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Soft Donanım dedi: Genelde herkes hemen araçları siz gidene kadar alıp bir yerlere götürüyorlar ve lastikleri patlatıyorlar ondan bulamıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
The_Denizz dedi: haritada simgeyi görüyorum evet ama araba bulamıyorum dediğim gibi siz hiç buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Soft Donanım dedi: Genelde herkes hemen araçları siz gidene kadar alıp bir yerlere götürüyorlar ve lastikleri patlatıyorlar ondan bulamıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...