Ex3llency Kilopat Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2018 #1 Birkaç yayıncıda denk geldim araştırmama rağmen bir bilgi bulamadım. Aynı anda almak istediğiniz itemi ve onun hemen altındaki itemi hızlı bir şekilde alarak loot nasıl yapılıyor? Bilgilendirirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2018
Birkaç yayıncıda denk geldim araştırmama rağmen bir bilgi bulamadım. Aynı anda almak istediğiniz itemi ve onun hemen altındaki itemi hızlı bir şekilde alarak loot nasıl yapılıyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.
benisec_benisec Kilopat Katılım 13 Mart 2015 Mesajlar 720 Makaleler 13 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2018 #2 Sağ tık?
Lrne Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 1.092 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2018 #3 Hızlı loot için f tuşunu ya da sağ tıkı kullanma. İtemlerin üstündeyken tab'a bas, almak istediklerini tutup çantana hızlı şekilde sürükle.
Hızlı loot için f tuşunu ya da sağ tıkı kullanma. İtemlerin üstündeyken tab'a bas, almak istediklerini tutup çantana hızlı şekilde sürükle.
0Hukumdar Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2018 #4 @Ex3llency kardeş yerde iki tane 5.56mm mermi var diyelim. Altta olana sağ tıklayıp üstte olanı çantaya sürüklüyorsun. 2-3 sefer yap hızlanırsın.
@Ex3llency kardeş yerde iki tane 5.56mm mermi var diyelim. Altta olana sağ tıklayıp üstte olanı çantaya sürüklüyorsun. 2-3 sefer yap hızlanırsın.