PUBG Bağlantı zaman aşımına uğradı - Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ByNursE

Kilopat
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz üzere bu hatayı alıyorum. Dün rahat bir şekilde oynarken bugün bu hata ile karşılaştım. Oyunu silip tekrar yükledim directx ve benzeri programları silip yeniden kurdum ancak değişen bir şey olmadı.

Benim internet sağlayıcım da türk net. Başka internet sağlayıcısını kullanıp ta bu hatayı alan var mi ?

bu sorunu yaşayanların internet sağlayıcıları TURKNET mi acaba
benim türknet
ttnet te baglı ordan deneyip dönücem 5 dakika
müsteri hizmetlerine ulasabilirsen konusursun
arkadaslar ttnet ile denedim bu sefer böyle bir hata verdi
oyundamı var acaba bir problem oyundan atıyor yada resimdeki hatayı veriyor türknet ilede baglantız aman asımına ugradı diyor

Dosya Ekleri

• sd.png
    962,1 KB · Görüntüleme: 162
Son düzenleme:
benim türknet

ttnet te baglı ordan deneyip dönücem 5 dakika
müsteri hizmetlerine ulasabilirsen konusursun
arkadaslar ttnet ile denedim bu sefer böyle bir hata verdi
Denediğin için teşekkür ederim. Sanırım genel bir sorun var. Ben yinede arıza kaydı birakıcam turknet e. Telefon ile ulaşmak pek de mümkün değil

valla düzeldi galiba bir bakın bhen girdim ama girmeden önce sanal bellek olusturdum öyle girdim bir bakıp deneyın isterseniz
valla düzeldi galiba bir bakın bhen girdim ama girmeden önce sanal bellek olusturdum öyle girdim bir bakıp deneyın isterseniz

türknet te var bir aksilik birkere daha denedim sonuç giremedim ttnet giriyor.. sıkıntı bol sans beyler..

Son düzenleme:
Merhaba. Aynı hatayı bende alıyorum. Sorun düzeldi mi ?

Büyük ihtimalle sorun Türknet'te. Telefonumun interneti ile oyuna girdiğimde sorunsuz bir şekilde maça giriyor. Fakat evimdeki internet ile girmiyor.

hala aynımı arkadaslar türknet modemi kapattım suan ttnet hız düsük oyuna giriyorum ama 50 60 ms lerde oynuyorum türknet te en fazla 35 ms oluyordu

hala aynımı arkadaslar türknet modemi kapattım suan ttnet hız düsük oyuna giriyorum ama 50 60 ms lerde oynuyorum türknet te en fazla 35 ms oluyordu
Sorun hala aynı görülüyor. Ben müşteri hizmetlerine destek talebinde bulundum. Umarım çözüm sağlanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…