PUBG Bağlantı zaman aşımına uğradı - Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ByNursE

Kilopat
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz üzere bu hatayı alıyorum. Dün rahat bir şekilde oynarken bugün bu hata ile karşılaştım. Oyunu silip tekrar yükledim directx ve benzeri programları silip yeniden kurdum ancak değişen bir şey olmadı.

Selamın aleyküm. Sorun devam ediyor mu? Destek kaydı oluşturdum bende Türknet'e. Şu an çalışıyorum, bakamıyorum oyuna. Bir de güncelleme geldi mi PUBG için? Yoksa gelir mi bugün? Fikri olan var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aleykümselam hocam güncelleme daha gelmedi.Sorun devam ediyor çözüm bulursam paylaşacağım.Türknete bende destek kaydı oluşturdum ama yabancı kaynaklı sitelerdende araştırmaya devam ediyorum.Güncellemede gün içi gelir büyük intimalle kolay gelsin

Merhaba arkadaşlar. Ben de dünden beri bu hatayı alıyor ve Pubg oyununa Masaüstü bilgisayarımdan bağlanamıyorum, bir Turknet li olarak. Teknik destek talebi oluşturdum konuyla ilgili ve bana şöyle bir mesaj yollamışlar:
"Arızanızın çözümü için Vpn kullanıyorsanız devre dışı bırakmanızı, Dns ayarlarınızı kontrol edip varsayılan olarak ayarlamanızı ve bağlanmak istediğiniz oyun sayfasına ping tracert atıp sonucunu bizimle palaşmanızı rica ediyorum."
Vpn kullanmıyorum ve Dns ayarlarıyla hiç oynamadım. Ancak şu "Pubg'ye ping tracert atma" olayını anlamadım. Nasıl Pubg'ye ping tracert atılıyor? Yardımcı olur musunuz bu konuda?
beyler hata an itibari ile düzelmedi ne yapacaz yaaaaa
Bende an itibariyle eşleşme başarılı. Sizde durum?

Son düzenleme:
Her seferin'de hata kodu değişiyor bir türlü çözemiyorum!!!
Oyunu başlattıktan sonra alt+Tab yaptıktan sonra internette video açarsam giriyor açmazsam oda yok

Dosya Ekleri

• Adsız2.png
    13,1 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
bir kaç gün önce türknet gece alt yapı çalışması yapacağına dair mesaj atmıştı çalışma yapmış belli oldu

Dosyaları doğruluyorum her seferinde 1 dosya eksik çıkıyor, yüklüyor sonra yine kayboluyor, ne saçma iş bu.

olmuyor usta ağ ayarlarını sıfırladım tekrar modem kurulumu bile yaptım o bile fayda etmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…