Çözüldü PUBG Battle EYE Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aRaSs

Kilopat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Windows 10 Pro Insider Preview kullanıcısıyım. Windows'um lisanslıdır. Son 2 haftadır PUBG oynamaya çalıştığımda ilk olarak bu hatayı alıyorum;

Dosyaları defalarca Steam aracılığıyla kontrol ettirdikten sonra ise oyuna girerken Battle Eye üzerinden "Blocked loading of file: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64\TslGame.exe" hatasını alıp oyuna giriş yapıyorum. Ancak eşleştirmeye katılıp oyuna gireceğim sıra yine BE ( Battle Eye ) hatası alıyorum ve başa dönüyor süreç. Dosyaları kontrol etmemde Steam her seferinde 1 dosya eksik buluyor ancak çözüm olmuyor. Birçok yol denedim ancak çözüm olmadı. Çözüm önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Not: Oyunu tekrar kurmam çözüm olmadı. Steam Beta kullanıcısıyım ve sürümüm güncel. Nvidia Driver'ım güncel. Windows'da güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorun bende de mevcut. Ne yaparsam yapayım çözüm olmadı. Çözümünü bulan paylaşırsa çok sevinirim.

Sorun Windows sürümü. Ben de Insider Preview kullanıyordum. Windows 10 Pro'ya geçtikten sonra sorunum çözüldü.
Aynı hatayı ben de alıyorum. Tüm yapılması gereken herşeyi yaptım ancak bir türlü sonuca ulaşamadım. Nvidia Driver güncel steam dosya doğrulaması yaptım C üzerinde dosya konumunda battle eye sildim tekrar yükledim sonuç aynı.

Aynı sorun bende de mevcut. Ne yaparsam yapayım çözüm olmadı. Çözümünü bulan paylaşırsa çok sevinirim.

Sorun Windows sürümü. Ben de Insider Preview kullanıyordum. Windows 10 Pro'ya geçtikten sonra sorunum çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…