Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Nasıl itibar puanı yükselteceğimi bilmiyorum PUBG: Battlegrounds'da itibar puanım 1'de kalmış ve yükselmiyor nasıl yükselteceğimi bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Nasıl itibar puanı yükselteceğimi bilmiyorum PUBG: Battlegrounds'da itibar puanım 1'de kalmış ve yükselmiyor nasıl yükselteceğimi bilen var mı?
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 1 Ağustos 2022 #2 Rolesional dedi: Nasıl itibar puanı yükselteceğimi bilmiyorum PUBG: Battlegrounds'da itibar puanım 1'de kalmış ve yükselmiyor nasıl yükselteceğimi bilen var mı? Eki Görüntüle 1470791 Genişletmek için tıkla... Normal oynamaya devam edin ve takım arkadaşlarınızı patlatmayin veya zarar vermeyin.
Rolesional dedi: Nasıl itibar puanı yükselteceğimi bilmiyorum PUBG: Battlegrounds'da itibar puanım 1'de kalmış ve yükselmiyor nasıl yükselteceğimi bilen var mı? Eki Görüntüle 1470791 Genişletmek için tıkla... Normal oynamaya devam edin ve takım arkadaşlarınızı patlatmayin veya zarar vermeyin.
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 Takım arkadaşlarını öldürme, Küfretme, İnsanlara yardım et, İyi bir insan ol.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 Cingöz Recai dedi: Normal oynamaya devam edin ve takım arkadaşlarınızı patlatmayin veya zarar vermeyin. Genişletmek için tıkla... ArdaEker dedi: Takım arkadaşlarını öldürme, Küfretme, İnsanlara yardım et, İyi bir insan ol. Genişletmek için tıkla... Bunları yapmıyorum zaten.
Cingöz Recai dedi: Normal oynamaya devam edin ve takım arkadaşlarınızı patlatmayin veya zarar vermeyin. Genişletmek için tıkla... ArdaEker dedi: Takım arkadaşlarını öldürme, Küfretme, İnsanlara yardım et, İyi bir insan ol. Genişletmek için tıkla... Bunları yapmıyorum zaten.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 1 Ağustos 2022 #5 Rolesional dedi: Bunları yapmıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Maçtan çıkıyor musunuz?
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #6 st_140523 dedi: Maçtan çıkıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bugüne kadar sadece 4 defa çıktım.