Thekeysi Megapat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2019 #1 Böyle bir hatayla karşılaştım, internette araştırma yapıp birçok yöntemi denedim ama sonuç alamadım. Oyunu Steam'den kaldırıp tekrar yükledim hala bu hatayı alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2019
Böyle bir hatayla karşılaştım, internette araştırma yapıp birçok yöntemi denedim ama sonuç alamadım. Oyunu Steam'den kaldırıp tekrar yükledim hala bu hatayı alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2019 #2 Bu uzun süredir olan nalet bir hatadır. Arada bir çok nadir de olsa bana da geliyor. Sık sık olmuyorsa kafana takma hocam. Artı 0 Eksi
Bu uzun süredir olan nalet bir hatadır. Arada bir çok nadir de olsa bana da geliyor. Sık sık olmuyorsa kafana takma hocam.
KS KS Thekeysi Megapat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2019 #3 Fatih Işık dedi: Bu uzun süredir olan nalet bir hatadır. Arada bir çok nadir de olsa bana da geliyor. Sık sık olmuyorsa kafana takma hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu hata yüzünden oyuna hiç giremiyorum 2 haftadır. Yani oyun içinde vermiyor hatayı, oyuna hiç giremiyorum. Artı 0 Eksi
Fatih Işık dedi: Bu uzun süredir olan nalet bir hatadır. Arada bir çok nadir de olsa bana da geliyor. Sık sık olmuyorsa kafana takma hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu hata yüzünden oyuna hiç giremiyorum 2 haftadır. Yani oyun içinde vermiyor hatayı, oyuna hiç giremiyorum.