PUBG Berly M762 + SLR metasının nerf yemesi

Makaleler
3
Arkadaşlar, PUBG ekibi 9. Sezonla beraber Paramo adında bir harita getirdi. Güncellemede oyunun meta silahları olan Berly M762 ve SLR silahları da nerf yedi. Ayrıca ortalık hile dolu PUBG ekibi hala oyunu oynayan oyuncular varken çuvallarını para ile doldurmaya çalışıyor. Bu konular hakkında ne düşünüyorsunuz?

En iyi kademe E- Spor kazanına verilen ödül 50000- 60000$. En Kötü kademe CS: GO E- Spor kazananına verilen ödül 50000- 60000$. Ne E- Spor' u kaldı Ne de doğru düzgün oyuncusu. Eskiden Steam anlık oyuncu sayısı milyonları görürken şimdi 100 bini zorluyor ancak. Kendini batırıyor. M762 nerfi ise E spor takımlarının şikayeti yüzünden geldi. Test edildi, onaylandı.
Ama sarıyo.

PUBG hile yapmadığım halde 2. banı 1 ay olarak atmış. Lanet oyun tonla hileciye bir şey yapmaz ancak Afterburner açtık diye bize banları yapıştırıyor. Yeni oyun satma taktiği bu herhalde. Herkesi banla aynı kişilere tekrar oyunu sat oh ne güzel dünya.

Ben 1-2 senedir Msi Afterburner kullanıyorum ve böyle bir şikayetim olmadı Başka bir uygulama ile alakalı olabilir.
Arka arkaya Pcs turnuvaları yapıyor adamlar e-spor konusunda bir şey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…