PUBG "blocked loading file opengl32.dll" hatası

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.362
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
24
Yer
İstanbul
Oyunu açınca bu hatayı veriyor ve oyun açılmıyor arkadaşlar. Sorun nedir?

Screenshot_2.png

Üzümlü kekim merhaba, senin için login oldum tekrar uzun süre sonra. :D Redist hatasına benziyor eksik dll var gibi.

Microsoft'un sitesinden tüm redist paketlerini kurup dener misin? Ben her formattan sonra hepsini kuruyorum. Hiç .dll hatası almıyorum.

Bahsi geçen dosya Visual C++ ile gelen bir dosya değil.
Nasıl çözeriz hocam? Evde değilken PC Windows 11'e güncelleme yapmış, şu anda DSOUND.DLL hatası veriyor. Bir tek bu oyunda sorun yaşadım bu arada.

diğeri belki güncelleme ile çözülmüş olabilir.

Muhtemelen. Zira bu sorunu diğer bir konuda da güncelleme ile çözmüşler.

Şu an bahsettiğiniz (DirectSound) dosyası da diğeri gibi işletim sistemi ile gelen bir dosya. Nasıl çözülebileceği hakkında pek bir fikrim yok maalesef. Birkaç yere göz atıp geri dönüş sağlamaya çalışırım.

@Jira

Mevcut hata görseldeki gibi System32 klasörünü mü belirtiyor? Ona göre bir çözüm önerisinde bulunacağım çünkü.

Son düzenleme:
@Jira

Mevcut hata görseldeki gibi System32 klasörünü mü belirtiyor? Ona göre bir çözüm önerisinde bulunacağım çünkü.
Evet. System32 ile ilgili çıkıyor görseldeki gibi.

Screenshot_4.png

Hocam görselde birden fazla dosya belirtilmiş. Uyarıda "dosyalar sorun çıkarmıyorsa göz ardı edilebilir" demiş fakat hangisinin sorun çıkarıp çıkarmadığını nereden bileceğiz? Özellikle DSOUND.dll diye belirttiği oldu mu?

Bahsi geçen dosyalar PUBG > TslGame > Binaries > Win64 konumunda bulunuyor mu ayrıca? Özellikle dbgcore.dll ve dsound.dll.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı