Çözüldü PUBG "BUGCODE_USB_DRIVER" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Netzwerke

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen R5 5600/ Zotac GTX 1660 SUPER 6 GB / 16 GB 3200mhz RAM/ Gigabyte B450M H/600W PSU/ Windows 11 (Masaüstü)/ 1TB SSD/120GB SSD Sandisk
PUBG oynarken alıyorum nedeni nedir?
@Murat5038 @Recep Baltaş
usbfilter.sys den dolayı imiş sildim bakalım düzelecek mi.
usbfilter.sys silince hiçbir usb okumadı geri yükleme yapmak zorunda kaldım.
Yardım.

Son düzenleme:
Selamlar, sorunun yüklediğin sürücünün Windows tarafında tam olarak uyumlu olmaması. Sorunun sebebi yaptığın Windows güncellemesi ve driver güncellemesi de olabilir.
Sorun olmayan bir önceki tarihe geri dönmen veya yüklediğin en son güncellemeyi kaldırman gerekebilir. Tabi bu sürücü ve güncelemeler USB ile ilgili olmalı ya da üreticinin'nin sitesinden USB driverlerının (chipset) en son sürücüsünü işletim sisteminle uyumlu olacak şekilde indirip yüklemelisin.
Bu sorun daha yeni format atılmış cihazlarda çıkmaktadır ve kaynağı sürücü uyumsuzluğudur.

Teşekkür ederim deniyorum.

Sorun çözüldü almıyorum artık.

Sorunu nasıl çözdüğümü bilmiyorum. Bir sürü yol denedim. Ama büyük ihtimalle bende Etron USB Host Controller gibi bir şey vardı. Onu sildim düzeldi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…