Y Yunus Emre Bala Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 16 1 Kasım 2020 #1 PUBG'ye giriş yapmaya çalıştığımda böyle hata alıyorum. Logfile.rar drive.google.com Dosya Ekleri Adsız.png 4,8 KB · Görüntüleme: 200 Adsız2.png 7,4 KB · Görüntüleme: 180 Adsız3.png 5,4 KB · Görüntüleme: 243
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 1 Kasım 2020 #2 Dosyaya erişemiyoruz. Herkese açık şekilde paylaşın. Artı 0 Eksi
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #3 Yunus Emre Bala dedi: PUBG'ye giriş yapmaya çalıştığımda böyle hata alıyorum. Logfile.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Eksik dosyaları doğrulayın öyle deneyin. Artı 0 Eksi
Yunus Emre Bala dedi: PUBG'ye giriş yapmaya çalıştığımda böyle hata alıyorum. Logfile.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Eksik dosyaları doğrulayın öyle deneyin.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 2 Kasım 2020 #4 Görsellerinizden gördüğüm kadarıyla sorun için aşağıya attığım dosyaları indirip kurun, ardından tekrar deneyin. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center DirectX İndirme Aracı Artı 1 Eksi
Görsellerinizden gördüğüm kadarıyla sorun için aşağıya attığım dosyaları indirip kurun, ardından tekrar deneyin. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center DirectX İndirme Aracı
KS KS Y Yunus Emre Bala Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 16 2 Kasım 2020 #5 Kayseri Mantısı dedi: Dosyaya erişemiyoruz. Herkese açık şekilde paylaşın. Genişletmek için tıkla... Logfile.rar tekrar dener misin? ViooYa dedi: Görsellerinizden gördüğüm kadarıyla sorun için aşağıya attığım dosyaları indirip kurun, ardından tekrar deneyin. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat olmadı. Azulaa dedi: Eksik dosyaları doğrulayın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosya bütünlüğünü doğruladım fakat işe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Dosyaya erişemiyoruz. Herkese açık şekilde paylaşın. Genişletmek için tıkla... Logfile.rar tekrar dener misin? ViooYa dedi: Görsellerinizden gördüğüm kadarıyla sorun için aşağıya attığım dosyaları indirip kurun, ardından tekrar deneyin. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat olmadı. Azulaa dedi: Eksik dosyaları doğrulayın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosya bütünlüğünü doğruladım fakat işe yaramadı.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 2 Kasım 2020 #6 İlerleyen vakitlerde bakıp dönüş yaparım, yoğunluğumdan dolayı şu anda bakamıyorum. Son düzenleme: 2 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 2 Kasım 2020 #7 Bunu indirip kurarsanız sorununuz yüksek ihtimalle çözülecektir: DirectX İndirme Aracı Artı 0 Eksi
KS KS Y Yunus Emre Bala Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 16 2 Kasım 2020 #8 Batu Z dedi: Bunu indirip kurarsanız sorununuz yüksek ihtimalle çözülecektir: DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı Artı 0 Eksi
Batu Z dedi: Bunu indirip kurarsanız sorununuz yüksek ihtimalle çözülecektir: DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı
Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 2 Kasım 2020 #9 Yeniden bir rapor alıp paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
K Kaya41 Yoctopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #10 Aynı sorunu ne yaptıysam çözemedim. Sorunu çözüme ulaştıran birisi yardım edebilir mi? Artı 0 Eksi