PUBG çöküyor

Haydar Dogan

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Herkese merhabalar, Steam üzerinden PUBG oynuyorum, daha doğrusu oynamaya çalışıyorum. Oyuna girdikten sonra 10-15 dakika içerisinde crash hatası alıyorum ve oyun kapanıyor. Kesin bir çözümü var mıdır? Sistem bilgilerimi ve aldığım crash hatasının ekran görüntüsünü de paylaşıyorum.

Sistem: Excalibur G770 [i5-9300H 2.40Ghz || NVIDIA GeForce GTX 1050 || 8 GB 2666Mhz Ram ]

1628801125716.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık yüzünden olabilir mi? Sanmıyorum ama belki olabilir. Hata nedeni vs burada yazmıyor.
Isınmasına fırsat dahi olmuyor bilgisayarın. Bir ara hiçbir hata almadan oynuyordum sonra arada bu hatayı almaya başlamıştım ve tekrar geçmişti. Şimdi yine başladı.

Kasmadan oynayabiliyor musunuz? Ya da hangi grafikleri kullanıyorsunuz? Ortalama kaç FPS alıyorsunuz?
Grafik ayarları çok düşükte. Ortalama 80 FPS ile oynayabiliyorum ama bazen drop giriyor ve 20-30'lara düşüyor. Bazen de bilgisayar ilginç bir şekilde iyi bir performans veriyor 100 FPS altına düşmüyor. Stabil değil bu konuda bilgisayar. Kasma sorunu yaşamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı