C coolboy06 Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 105 21 Mart 2019 #1 Arkadaşlar PUBG'de evlerin içi ve harita çok aydinlik, beyaz oluyor. Ara sıra oluyor her oyunda olmuyor. Sebebi nedir, yardimci olur musunuz?
Arkadaşlar PUBG'de evlerin içi ve harita çok aydinlik, beyaz oluyor. Ara sıra oluyor her oyunda olmuyor. Sebebi nedir, yardimci olur musunuz?
Elwess Kilopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 434 Çözümler 2 Yer İstanbul/4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2019 #2 Oyun içinden parlaklık ayarlarınızı kısmayı denediniz mi ? Eğer deneyip sonuç alamazsanız birde monitörün ayarlarıyla oynayın. Artı 0 Eksi
Oyun içinden parlaklık ayarlarınızı kısmayı denediniz mi ? Eğer deneyip sonuç alamazsanız birde monitörün ayarlarıyla oynayın.
A Ahmet fatih yıldırım Hectopat Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 108 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2019 #3 w7 kullanıyorsanız başlat menüsünden arama kısmına "görüntü rengini ayarla" yazıp çıkan uygulamayı açın buradan karşıtlık parlaklık ayarlarınızı düzenleyip sorunu halledebilirsiniz. Artı 0 Eksi
w7 kullanıyorsanız başlat menüsünden arama kısmına "görüntü rengini ayarla" yazıp çıkan uygulamayı açın buradan karşıtlık parlaklık ayarlarınızı düzenleyip sorunu halledebilirsiniz.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2019 #4 Aynı durum son zamanlarda bende de oluyor. Benim özel yaptığım bir ayar yok bazen oluyor bazen olmuyor. Oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Aynı durum son zamanlarda bende de oluyor. Benim özel yaptığım bir ayar yok bazen oluyor bazen olmuyor. Oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum.
KS KS C coolboy06 Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 105 21 Mart 2019 #5 Fatih Işık dedi: Aynı durum son zamanlarda bende de oluyor. Benim özel yaptığım bir ayar yok bazen oluyor bazen olmuyor. Oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyundan bununla ilgili bir açıklama yada güncelleme geleceğine dair bir açıklama yapılmadı. Sorun benden kaynaklı değildir demi sizdede olduğunu söylüyorsunuz Artı 0 Eksi
Fatih Işık dedi: Aynı durum son zamanlarda bende de oluyor. Benim özel yaptığım bir ayar yok bazen oluyor bazen olmuyor. Oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyundan bununla ilgili bir açıklama yada güncelleme geleceğine dair bir açıklama yapılmadı. Sorun benden kaynaklı değildir demi sizdede olduğunu söylüyorsunuz