Bilgisayar üzerinden PUBG Lite oynuyorum ama çok fazla hile ile karşılaşıyorum, o yüzden Steam üzerinden oyunu orijinal almayı düşünüyorum ama onda da çok hile olabileceğinden dolayı kaygılanıyorum. Sizce Steam'daki PUBG'da çok fazla hile ile karşılaşır mıyım?
Bilgisayar üzerinden PUBG Lite oynuyorum ama çok fazla hile ile karşılaşıyorum, o yüzden Steam üzerinden oyunu orijinal almayı düşünüyorum ama onda da çok hile olabileceğinden dolayı kaygılanıyorum. Sizce Steam'daki PUBG'da çok fazla hile ile karşılaşır mıyım?
Ben Steam PUBG oynuyorum dostum. 23 Nisan 2019 tarihinden beri oynuyorum. 1-2 hileye anca denk gelmişimdir belkide gelmemişimdir. Fakat oyunda hile var mı var yani. Fakat sizi üzecek kadar yok. Ranked girerseniz telefon doğrulaması isteyeceği için hile gelme şansı aşırı düşük.
Sonuçta PUBG Lite ücretsiz olduğu için çoğu kullanıcı oyuna girip istediğini yapabiliyor. Steam üzerinden satın alırsanız, aynı hile oranıyla karşılaşmayabilirsiniz fakat hiçbir zaman hile ile karşılaşmayacağınız anlamına da gelmez. Sadece hile gelme olsaılığı düşük olacaktır.
1660 daha iyi bir alternatif olabilirdi fakat bütçeniz dar olabilir, işlemciniz yetmeyebilir ya da gönlünüze yatmayan bir kart olabilir. RX580 sizi üzmeyecektir hayırlı olsun.
1660 daha iyi bir alternatif olabilirdi fakat bütçeniz dar olabilir, işlemciniz yetmeyebilir ya da gönlünüze yatmayan bir kart olabilir. RX580 sizi üzmeyecektir hayırlı olsun.