Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 30 Ağustos 2020 #21 Hayır, Fortnite daha iyi. (!)
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Ağustos 2020 #22 FurkanKutlu dedi: Bu konuyu onaylarken moderatör ne düşünüyordu acaba? Genişletmek için tıkla... Aklımdaki tek soru bu şu anda.
FurkanKutlu dedi: Bu konuyu onaylarken moderatör ne düşünüyordu acaba? Genişletmek için tıkla... Aklımdaki tek soru bu şu anda.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 30 Ağustos 2020 #23
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Ağustos 2020 #24 Hala kimse açıklama yapmadı. Ne bu? Bari onaylayan moderatör ne olduğunu anlatsa.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 30 Ağustos 2020 #25 Selam @Ahmetpdod, Sizi tebrik ederiz çünkü bu konuyu açtığınız için 1.000.000 UC kazanmış bulunmaktasınız. İyi günlerde kullanın. PUBG Corporation
Selam @Ahmetpdod, Sizi tebrik ederiz çünkü bu konuyu açtığınız için 1.000.000 UC kazanmış bulunmaktasınız. İyi günlerde kullanın. PUBG Corporation
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.434 Çözümler 7 30 Ağustos 2020 #26 Ahmetpdod dedi: PUBG çok iyi ve sizi tebrik ediyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun yapımına ben de yardım ettiğim için rica ediyorum
Ahmetpdod dedi: PUBG çok iyi ve sizi tebrik ediyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun yapımına ben de yardım ettiğim için rica ediyorum
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 30 Ağustos 2020 #27 Tokiler dedi: Hala kimse açıklama yapmadı. Ne bu? Bari onaylayan moderatör ne olduğunu anlatsa. Genişletmek için tıkla... Mizah konusu olarak taşındı, bence çok takılmaya gerek yok. Çünkü PUBG her zaman en iyi oyun olacak. (!)
Tokiler dedi: Hala kimse açıklama yapmadı. Ne bu? Bari onaylayan moderatör ne olduğunu anlatsa. Genişletmek için tıkla... Mizah konusu olarak taşındı, bence çok takılmaya gerek yok. Çünkü PUBG her zaman en iyi oyun olacak. (!)
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Ağustos 2020 #28 Blacksidemre dedi: Mizah konusu olarak taşındı, bence çok takılmaya gerek yok. Çünkü PUBG her zaman en iyi oyun olacak. (!) Genişletmek için tıkla... Mizahla da alakası yok ne hikmetse? Adam hesap açmış ve ilk konusu ne idüğü belirsiz bir şey.
Blacksidemre dedi: Mizah konusu olarak taşındı, bence çok takılmaya gerek yok. Çünkü PUBG her zaman en iyi oyun olacak. (!) Genişletmek için tıkla... Mizahla da alakası yok ne hikmetse? Adam hesap açmış ve ilk konusu ne idüğü belirsiz bir şey.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 30 Ağustos 2020 #29 Tokiler dedi: Mizahla da alakası yok ne hikmetse? Adam hesap açmış ve ilk konusu ne idüğü belirsiz bir şey. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yaşı küçük veya PUBG hayranı olabilir.
Tokiler dedi: Mizahla da alakası yok ne hikmetse? Adam hesap açmış ve ilk konusu ne idüğü belirsiz bir şey. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yaşı küçük veya PUBG hayranı olabilir.
Kaiser II. Wilhelm Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 428 Yer İstanbul 30 Ağustos 2020 #30 Blacksidemre dedi: Mizah konusu olarak taşındı, bence çok takılmaya gerek yok. Çünkü PUBG her zaman en iyi oyun olacak. (!) Genişletmek için tıkla... PUBG yöneticileri olarak bu oyunu @Ahmetpdod gibi insanların deneyimini alarak çok duygulandım, bu gurur hepimizin. (!)
Blacksidemre dedi: Mizah konusu olarak taşındı, bence çok takılmaya gerek yok. Çünkü PUBG her zaman en iyi oyun olacak. (!) Genişletmek için tıkla... PUBG yöneticileri olarak bu oyunu @Ahmetpdod gibi insanların deneyimini alarak çok duygulandım, bu gurur hepimizin. (!)