PUBG crash report hatası

Mert Söylemez

Hectopat
Selam arkadaşlar. PUBG’de yaklaşık 600 saatim var ve PUBG oynadığımdan beri aynı hataları alıyordum. Ama son zamanlarda gelen güncellemelerle bunlar fazlalaştı.
Oyuna başlarken uçaktan atlıyorum ve bulutlardan geçerken crash yiyorum.
Oyun esnasında herhangi bir smoke atıldığında içinde girdiğimde veya çok yakın olduğumda crash yiyorum. Oyun içinde Air Drop dediğimiz kutudan çıkan kırmızı buluttan crash yiyorum.

Bunu çok yerde araştırdım ve bulduğum yöntemler işe yaramadı. Oyunu sildim tekrar yükledim işe yaramadı. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

- RX480 Ekran kartı
- 16GB RAM
- i7 7700K işlemci

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. PUBG’de yaklaşık 600 saatim var ve PUBG oynadığımdan beri aynı hataları alıyordum. Ama son zamanlarda gelen güncellemelerle bunlar fazlalaştı.
Oyuna başlarken uçaktan atlıyorum ve bulutlardan geçerken crash yiyorum.
Oyun esnasında herhangi bir smoke atıldığında içinde girdiğimde veya çok yakın olduğumda crash yiyorum. Oyun içinde Air Drop dediğimiz kutudan çıkan kırmızı buluttan crash yiyorum.

Bunu çok yerde araştırdım ve bulduğum yöntemler işe yaramadı. Oyunu sildim tekrar yükledim işe yaramadı. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

- RX480 Ekran kartı
- 16GB RAM
- i7 7700K işlemci
Oyun ayarlarınızı ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 20180429125525_1.jpg
    20180429125525_1.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 133
  • 20180429125528_1.jpg
    20180429125528_1.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 129
2 Gündür oynuyorum crash yemedim ama sis içinde bir kaç kez yedim o kadar.
Yedeklerinizi alıp format atın hocam en güncel sürücüleri kurun büyük ihtimal kurtulursunuz bu sıkıntıdan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı