Ali Emre karakus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2017 #1 Oyunu yeni aldım ve oynama fırsatım olmadı. İnternetten araştırdım, gene olmadı. Yardım edecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2017
Oyunu yeni aldım ve oynama fırsatım olmadı. İnternetten araştırdım, gene olmadı. Yardım edecek var mı?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 15 Temmuz 2017 #2 Bitdefender varsa kaldırın. Bitdefender'ın beyaz listesi stabil değil. PUBG crashing in the middle of every game • r/PUBATTLEGROUNDS Artı 0 Eksi
Bitdefender varsa kaldırın. Bitdefender'ın beyaz listesi stabil değil. PUBG crashing in the middle of every game • r/PUBATTLEGROUNDS
KS KS Ali Emre karakus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2017 #3 Bitdefender kurulu değil , hala sorun çözülmüş değil 69 tl gg? ve aldığım hatanın üstünde : Process Has Crash diyor sistemim bu konuda yeterli. Artı 0 Eksi
Bitdefender kurulu değil , hala sorun çözülmüş değil 69 tl gg? ve aldığım hatanın üstünde : Process Has Crash diyor sistemim bu konuda yeterli.