geralth Hectopat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2017 #1 Oyundayken durup dururken crash reporter vererek oyundan atıyor. Nedeni nedir?
H hasan. Hectopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2018 #11 Bendede oyuna girerken ''message'' diye bir şey geliyor sanırım bir dosya eksik. Tamam diyorum pubg chrash veriyo ne yapmam lazım ? Artı 0 Eksi
Bendede oyuna girerken ''message'' diye bir şey geliyor sanırım bir dosya eksik. Tamam diyorum pubg chrash veriyo ne yapmam lazım ?
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2018 #12 Bende de .dll uzantılı dosya yok oyunun dosayalarını doğruluyorum işe yarırsa söylerim. Edit: İşe yarmadı :/ Yardımcı olabilecek var mı? Artı 0 Eksi
Bende de .dll uzantılı dosya yok oyunun dosayalarını doğruluyorum işe yarırsa söylerim. Edit: İşe yarmadı :/ Yardımcı olabilecek var mı?
M mer33 Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 30 28 Kasım 2019 #13 Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula tıkladığımda bu uyarı çıkıyor ama hiç bir şey indirmiyor. Ne yapmalıyım acaba. Var mı çözümü Artı 0 Eksi
Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula tıkladığımda bu uyarı çıkıyor ama hiç bir şey indirmiyor. Ne yapmalıyım acaba. Var mı çözümü
yasin'- Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #14 mer33 dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula tıkladığımda bu uyarı çıkıyor ama hiç bir şey indirmiyor. Ne yapmalıyım acaba. Var mı çözümü Eki Görüntüle 465845 Genişletmek için tıkla... Aynısı oluyor ve indirme yapmıyor, çözdün mü sen? Artı 0 Eksi
mer33 dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula tıkladığımda bu uyarı çıkıyor ama hiç bir şey indirmiyor. Ne yapmalıyım acaba. Var mı çözümü Eki Görüntüle 465845 Genişletmek için tıkla... Aynısı oluyor ve indirme yapmıyor, çözdün mü sen?