PUBG Crash ve Bad Modüle Info hatası

Cpt.semihaksoy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimdeki sistem RX580, Ryzen 1700 ve 16 GB RAM ile oyunu rahatlıkla kaldırabilecek güçte fakat önceden olmamasına rağmen son zamanlarda sürekli crash hatası alıyorum. Genellikle uçağa biniş esnasında oluyor bu. Bazen de BAD MODULE_INFO penceresi çıkıyor. İnternette yazan yönetici olarak çalıştır, tam erkan(pencere) modunda çalıştır her yolu denedim ama yok hala aynı. 2 ay öncesine kadar hiç böyle bir şey olmadı ama şimdi sürekli oluyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acar'ın dediğini yap.

Oyunu başlat ve minimize et. Simge durumuna küçült yani. Görev Yöneticisi'ni aç. Doğrudan PUBG hizmeti'ni göremezsen Ayrıntılar sekmesine gel. Sağ tıkla ve önceliği yüksek olarak ayarla. Umarım bu sorunu çözer.

İlave:
Hoca buraya niye bakmıyorsun?

Kusura bakmayın giremedim bir süre dediğinizi şimdi deneyip oyuna gireceğim. 3 saat civarı oynarım. Sonuçları paylaşırım. Ayrıca sorun ramlardan kaynaklanabilir mi? Bende bir adet Hyperx 2666 MHZ bir adet de Team 2400 MHZ takılı. Biostan 2400 MHZ ayarlasam da sonuç aynı.

Dediğinizi yaptıktan sonra sadece bir kere hata aldım buna da razıyım çok teşekkürler.

Hatayı alan herkes Logfile raporu paylaşsın:

Yaptım fakat umarım olmuştur.

Logfile.rar

tekrar yükledim bakabilir misiniz?

Logfile.rar

@Recep Baltaş müsait iseniz bakabilir misiniz?

@Talhakck26
  • C:\Windows\System32\XINPUT1_3.DLL
  • C:\Windows\System32\X3DAUDIO1_7.DLL
  • C:\Windows\System32\MSVCP140.DLL
Dosyalarını silin şunları yükleyin:
Eğer sorun devam ederse sisteminizi ve Windows sürümünüzü paylaşın. Oyun dosyası da hatalı gibi. Dosya bütünlüğünü doğrulayın. Ve artık her konuya bende de aynı hata var demeyi kesin. Etiketlemeniz yeterli.

Son düzenleme:
Hocam bendeki sorun için de geçerli mi incelediniz mi?

Sizin dosyanızı inceleyemedim. Ancak çok uzatmışsınız. Kontrol edilecek gibi değil. Oyunu sadece bir kere açın ve rapor ettikten hemen sonra kapatın. Yarın sabah incelerim.

Sizin dosyanızı inceleyemedim. Ancak çok uzatmışsınız. Kontrol edilecek gibi değil. Oyunu sadece bir kere açın ve rapor ettikten hemen sonra kapatın. Yarın sabah incelerim.
Öyle yaptım yalnız hata vermesi uzun sürdü. İsterseniz ara ara raporlamayı temizleyerek daha kısa yapmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…