PUBG CS:GO ve COD için 8 GB RAM yeterli mi?

Mahir2387

Centipat
Arkadaşlar abim sürpriz bir kasa topluyor ve benden sadede RAM parası olarak 250 TL istedi. Sistemini öğrenemedigim için yazamıyorum. Tahminen GTX 1050 için 8 GB RAM oyun için yeterli olur mu?
PUBG CS:GO Call of Duty Mobile tarzı oyunlarda 1080P'de 50-60 FPS versin yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar abim sürpriz bir kasa topluyor ve benden sadede RAM parası olarak 250 TL istedi. Sistemini öğrenemedigim için yazamıyorum. Tahminen GTX 1050 için 8 GB RAM oyun için yeterli olur mu?
PUBG CS:GO Call of Duty Mobile tarzı oyunlarda 1080P'de 50-60 FPS versin yeter.
8GB RAM'e sahibim PUBG için yeterli oluyor ama zaman zaman başka uygulamalara giriyor insan Chrome olsun vs. falan onun için cidden yetersiz oluyor 8GB. Zaman zaman takılmalar falan oluyor ama onun haricinde 1050 ile düşük ayarlarda oynarsın 8GB işini görür bütçen kısıtlı ise hiç zorlama kendini oynarsın PUBG CS:GO. COD hakkında bir fikrim yok.

Yüksek ayarlarda PUBG'yi 50-60 bandında oynayabiliyorum, yer yer düştüğü de oluyor tabi. Ama sahne değişiminden sonra texture'ların yüklenmesi uzun sürüyor mesela. 16 GB daha iyi olur ama 8 GB'ta idare eder.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı