PUBG CS:GO ve COD için 8 GB RAM yeterli mi?

Mahir2387

Centipat
Arkadaşlar abim sürpriz bir kasa topluyor ve benden sadede RAM parası olarak 250 TL istedi. Sistemini öğrenemedigim için yazamıyorum. Tahminen GTX 1050 için 8 GB RAM oyun için yeterli olur mu?
PUBG CS:GO Call of Duty Mobile tarzı oyunlarda 1080P'de 50-60 FPS versin yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 li ekran kartı bir sisteme 16 GB ramin fazla etkisi olurmu ki

Hocam CS:GO ve PUBG tarzı oyunlarda 16 GB dual channel RAM kullandığında farkı mutlaka göreceksin.

8 GB bellekler yeterli fakat 16 GB öneriyorum ben herkese ileride mutlaka upgrade etmelisiniz.
CS oynatır RAM'lar bu oyunlar için yeterli ama ekran kartın PUBG ve CoD için yetersiz, ha yine oynarsın ama düşük grafiklerde oynarsın.
16 gb ram gtx1050 ekran kartına fazla etki eder mi ki boşa 500 Tl vermek istemiyorum artısı olacaksa seve seve veririm

@Mahir2387 Etkisi olur tabii ki. Dediğim gibi 8 GB ile oynamaya çalışırsan takılmalar yaşayabilirsin. 16 yapmak bu sorunu çözecektir. Şöyle de diyebilirsin, benim bütçem yok bunla idare ederim. Olabilir bu sistem ile deneyip bakabilirsin. Eğer takılmalar görürsün bir 8 GB daha ekleme yaparsın.

Önerdiğin 16 GB ram markası veya 8 GB ram markası var mı usta birkaç link atar mısın rica etsem

8 GB RAM sistem toplanmaz, 16 GB olmalı. Hem performans anlamında, hem de ileriye dönük bir yatırım yaparak gönül rahatlığıyla kullanırsın. Vereceğin paradan pişman olmazsın.

Pugb oynamadığım halde bu oyunun 10gb bellek istediğini biliyorum Twitch’de bir elemandan oyun esnasında ki değerleri paylaşırken gördüm. Bunu 8gb ile oynayanlar bence bir seyleri eksik şekilde oynuyorlar oyunu bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…