PUBG değerleri nasıl?

İşletim sistemi
Windows 10

MrWasil

Hectopat
Yer
Polonya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER
Ryzen5 7500F
Corsair 32 Gb Ram
Meslek
Bilişim
Arkadaşlar oyun içi değerler aşağıda sanki biraz drop ya da kasma tarzı bir şey yapıyor çözemedim sizce bir sıkıntı var mı? 2 aylık sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerler iyi herhangi bir dar boğaz yok.
FPS düşmesi ya da takılma hissi PUBG'de olan bir sorun bende yaşıyorum oyun SSD'ye kurulu olsa da yarım saatlik maçta bir sefer FPS düşmesi yapıyor. Takılma hissini ayarları değiştirerek çözebilirsiniz.
V-Sync kapatmak veya açmak bazen sorunu gideriyor.
Ayrıca PUBG 10-11GB RAM kullanabiliyor sisteminizi belirtmelisiniz.

İşlemcinin sıcaklık değerlerine bir bakın, ısınıyorsa normaldir.

AMD Ryzen 3200G
RX570
8 GB RAM

4 GB ekran kartı RAM frekansı 3200 MHz
İşlemci 4 cores ve 4 threads güncel oyunlarda işlemci baz oyunlarda sıkıntı yapar ve ekran kartı da pek iyi değil bu yüzden detaylı oyunlarda (açık dünya, pubg, fortnite) düşük te oynarsanız fps açısından 70 üzerinde alırsınız ve bir tane daha 8 gb ram alıp takarsanız çok iyi olur.
Tavsiye düşükte oynayın bazı ayarlar orta da olabilir birde invidia ayarlarından performans odaklı yapın.

Dostum bende NVIDIA yok bir de AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 6/12 Çekirdek İşlemci ile değiştirmeyi düşünüyorum sence?

Dostum adam AMD ekran kartı kullanıyor sen Nvidia denetim masası gösteriyorsun? ayrıca ekran kartı iyi değil demişsiniz o kart PUBG'yi çok rahat kaldırır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…