PUBG dereceli maçları çok zor

OrchiiX

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dereceli oynamaya başladım da çok zor. Yani maç bulması ayrı zor kazanması ise apayrı zor. 350+ seviye oyuncularla karşı karşıyayım ve bu da kazanmayı imkansız yapıyor. Mesela araba bile süremiyorum alana bile gidemiyorum. Alana giderken az önce 2 farklı takım Miramar'da uzak mesafeden mini ile çatur çutur vurup düşürdü bizi. Düşün o hızda giden arabayı bir de arazide vuruyor. Uzak bir de. Anlamadığım bu 2 takım birbiriyle nasıl çatışmıyor. Bütün harita bazen sadece beni öldürmeye oynuyor gibi hissediyorum. Önerileriniz nelerdir? Daha iyi oynamak veya kazanmak için. YT de eğitim videoları izledim biraz ama dediklerini zaten yapıyorum. Rakipler çok güçlü ya da hileler fazla. Bir şeyler dönüyor.

Yani PUBG PC versiyonun eslestirme konusunda berbat olduğunu ben de düşünüyorum ama tek çaresi çalışıp kendinizi geliştirmek...

Son düzenleyen: Moderatör:

Hile çok az onun dışında normal maçlar bayağı dengesiz, dereceli bayağı iyi bence zorluğunu hak ediyor. Benim de 400 saatim var 260 levelim ama bende o adamlar gibi sıkamıyorum. Mesela tgln ya da diğer iyi oyuncuların mouselu videolarını izleyin aşağı çekmeden sıkıyorlar sanki sekmiyormuş gibi bende anlamadım onu.

Yani PUBG PC versiyonun eslestirme konusunda berbat olduğunu ben de düşünüyorum ama tek çaresi çalışıp kendinizi geliştirmek...

Ya bazı pozisyonlar geliyor ki %100 öleceğini hissediyorsun.

Hilelerin olduğunu bende düşünmüyorum. Sekmeden nasıl tarıyorlar onu bende anlamıyorum. Hassasiyet ayarı bence.

PUBG kendi başına çok zor zaten

Aynen öyle. Yeni başlayanlar için zor bile değil. İmkansız!

Son düzenleyen: Moderatör:
Dereceli zaten zor. Rank atana kadar oynayın, zaten sonrasında düşük bir rank atacaktır ve orada kendinizi geliştirerek ilerleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…