Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.854 Çözümler 12 Yer Midland 24 Kasım 2024 #1 Bir kez girdim oynamaya başladım fakat sanırım seçkin tarzı bir sistemleri var para ile açılabiliyor. Sizce onu alınır mı? Yoksa ranked giremez miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2024
Bir kez girdim oynamaya başladım fakat sanırım seçkin tarzı bir sistemleri var para ile açılabiliyor. Sizce onu alınır mı? Yoksa ranked giremez miyim?
katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 849 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 İlk defa öğreniyorum pubg de seçkin olduğunu
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.854 Çözümler 12 Yer Midland 24 Kasım 2024 #3 katyysf74 dedi: İlk defa öğreniyorum pubg de seçkin olduğunu Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende tam anlamadım aslında, dereceliye tıkladığımda para ile alma seçeneği çıkmıştı.
katyysf74 dedi: İlk defa öğreniyorum pubg de seçkin olduğunu Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende tam anlamadım aslında, dereceliye tıkladığımda para ile alma seçeneği çıkmıştı.
mitkaan Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 katyysf74 dedi: İlk defa öğreniyorum pubg de seçkin olduğunu Genişletmek için tıkla... Tencent 2-3 yıl önce oyunu komple değiştirdi, CS2'deki gibi ranked kasmak istiyorsan premium üyelik istiyor. Oyun bedava olmadan önce aldıysan premium hesaptasınız demektedir.
katyysf74 dedi: İlk defa öğreniyorum pubg de seçkin olduğunu Genişletmek için tıkla... Tencent 2-3 yıl önce oyunu komple değiştirdi, CS2'deki gibi ranked kasmak istiyorsan premium üyelik istiyor. Oyun bedava olmadan önce aldıysan premium hesaptasınız demektedir.