PUBG devri sizce biter mi?

Bence bitebilir gibi ama bu açık alan falan birçok mod var oyun da tahminimce uzun bir süre bitmez.
Mesela arkadaşım milletle vs falan atıyor eğlenceli oluyor PUBG Mobile için diyorum bence uzun ömrü olacaktır.

Bence bitebilir gibi ama bu açık alan falan birçok mod var oyun da tahminimce uzun bir süre bitmez.
Mesela arkadaşım milletle vs falan atıyor eğlenceli oluyor PUBG Mobile için diyorum bence uzun ömrü olacaktır.

Ben bilgisayar versiyonundan bahsediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BattleRoyale türü oyunlar, hala şuan ki yeni oyuncuların zevksizliği ile devam edeceğe benziyor. Sadece benim fikirlerim böyle, "lütfen" linç etmeyin beni ve evet, BattleRoyale türü oyunlardan nefret ediyorum.

Battleroyale türü oyunlar, hala şu anki yeni oyuncuların zevksizliği ile devam edeceğe benziyor. Sadece benim fikirlerim böyle, "lütfen" linç etmeyin beni, evet, battleroyale türü oyunlardan nefret ediyorum.

Kişiden kişiye değişir o.

BattleRoyale türü oyunlar, hala şuan ki yeni oyuncuların zevksizliği ile devam edeceğe benziyor. Sadece benim fikirlerim böyle, "lütfen" linç etmeyin beni ve evet, BattleRoyale türü oyunlardan nefret ediyorum.
Aslında ben de nefret ediyorum. Küçük yaştakiler çoğunlukla mobil oynuyor. Ama bilgisayar versiyonu o kadar da kötü değil. Ha bir de yayıncılar çok kanser. Bu da etkiliyor olabilir, beni bu etkiliyor mesela.

Aslında ben de nefret ediyorum. Küçük yaştakiler çoğunlukla mobil oynuyor. Ama bilgisayar versiyonu o kadar da kötü değil. Ha bir de yayıncılar çok kanser. Bu da etkiliyor olabilir, beni bu etkiliyor mesela.

Evet. Yani PUBG PC versiyonunu daha çok üniversiteli adamlar oynuyor. Ama eğlenceli oluyor arkadaşımla falan oynuyorum hiç de sıkılmadığımı söyleyebilirim.

Bence bitmez. Oyuna sürekli yeni şeyler ekliyorlar.

Aslında benim de alıp veremediğim bir şey yok, ama "Fortnut" diye oyunu gördüğümden ve 1-2 saat deneyimlediğimden beri BattleRoyale sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…