PUBG devri sizce biter mi?

Aslında benim de alıp veremediğim bir şey yok, ama "fortnut" diye oyunu gördüğümden ve 1-2 saat deneyimlediğimden beri battleroyale sevmem.

Gerçekten bir ara Fortnite hiç sevmediğim halde iyiydi. Ama artık adamın biri 3 saniyede şu dönem alamadığımız 3+1 ev inşa ediyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Yani PUBG PC versiyonunu daha çok üniversiteli adamlar oynuyor. Ama eğlenceli oluyor arkadaşımla falan oynuyorum hiç de sıkılmadığımı söyleyebilirim.
Üniversiteli diye gruplandırma yapmayalım da yüksek yaş ortalaması aktif diyelim biz. Mobil de oynadım, 5 kişi rahat öldürebilirken bilgisayar versiyonunda dünden bu güne 2 kişi zor vurdum. Tam bir botum.
Aslında benim de alıp veremediğim bir şey yok, ama "Fortnut" diye oyunu gördüğümden ve 1-2 saat deneyimlediğimden beri BattleRoyale sevmem.
Mimarlık okuyanlar için en iyi BattleRoyale.

CS:GO bile o kadar hileye ve saçma sapan yazılımsal sorunlara, tatmi,n etmeyen güncellemelere rağmen hala rekor kırıyorsa PUBG daha da çok sürecek gibi duruyor.

Üniversiteli diye gruplandırma yapmayalım da yüksek yaş ortalaması aktif diyelim biz. Mobil de oynadım, 5 kişi rahat öldürebilirken bilgisayar versiyonunda dünden bu güne 2 kişi zor vurdum. Tam bir botum. .

O yeni başladığından zamanla düzelir.

Bıkmak istediğim ama çekirdek gibi bırakamadığım oyundur kendisi.

Mobil versiyonunda adam vurmak çok kolay, ama bilgisayar için denemez, ben "Fortnut" isimli oyunda en fazla 1 kill aldım, bir de bilgisayar da eski artık, 30 FPS sabit oynadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…