PUBG devri sizce biter mi?

Nefret ettiğim bir oyun. "BENCE" Zula > Pubg
Aynı tür oyunlar olsalar tamam diyeceğim, objektif bakmak gerekirse, birisi MMOFPS bir oyun iken birisi BattleRoyale bir oyun, hayatımda gördüğüm en saçma karşılaştırma denebilir buna.

Aynısı bende de oluyor Kulaklıkla ses kasmaya çalış!

Ses kasıyorum orada bir problem yok. Saçma sapan nişan alıyorum, ateş edemiyorum. Zamanla çözeceğiz artık. Ama sanırım yeni başlayan oyuncu ile 1 yıldır oynayan oyuncu eşleşebiliyor. Bu saçma geldi bana. Veya ben böyle fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:

O olay CS:GO'da olmama ihtimali var mı sence? Sıfırdan hesap açan globalin noobları ezmesi kadar bütün oyunlarda saçma.

Bende 2017 yılında bitti, Nisan'da çıkış yapmıştı Mayıs'ta almıştım. Şu anda 103 saatim var ve en son oynanma 1 sene önce. Özürlü gibi e-spor abanacaklarına RP için bir hareket yapsalar muhteşem olurdu.

Yani olabilirdi ama o dediğim gibi kişiden kişiye değişir.

PUBG gibi bir oyunun kitlesi sağlam zor erir.

Fortnite şu an efsanevi oldu diyebilirim. Aynı anda 4 adet etkinliği var deadpool vb şeyler çıkarıyorlar. Yakından baksanız grafikleri çok güze. L PUBG erise bile Fortnite'ın devri kapanmaz çünkü birçok şirketle de anlaşmaları var Marvel vb ve yüzlerce görevi var. Oyuna para yatırmadan da efsane kasılabiliyorsunuz. Mesela bedava planör bedava skin şöyle bir olay da var. Sezon bileti alarak aldığın vpapelin 2 katına kadar kazanabiliyorsun ve gayet sağlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…