Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #1 Steam PUBG oynarken oyun donup kalıyor. Ekran kartım 82 derecelere ulaşıyor ama bu hep böyleydi ve son hafta olmaya başladı. Sadece PUBG PC'de oluyor CS, PUBG Lite, Rocket League gibi oyunlarda olmuyor.
Steam PUBG oynarken oyun donup kalıyor. Ekran kartım 82 derecelere ulaşıyor ama bu hep böyleydi ve son hafta olmaya başladı. Sadece PUBG PC'de oluyor CS, PUBG Lite, Rocket League gibi oyunlarda olmuyor.
Çözüm Alperen0 5 Aralık 2020 Bugün yaklaşık 2 saat aralıksız oynadım hiç bir sorun çıkmadı. Kendi kendine çözüldü sanırım. Güç planını değiştirince sorun çözüldü.
Bugün yaklaşık 2 saat aralıksız oynadım hiç bir sorun çıkmadı. Kendi kendine çözüldü sanırım. Güç planını değiştirince sorun çözüldü.
Arslonga Kilopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 563 4 Aralık 2020 #2 Ultra ayarlarda mı oynuyorsunuz? 1650s'in Pubg Ultraya yeteceğini sanmıyorum. Artı 0 Eksi
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Aralık 2020 #3 Sistem belirtiniz, ne yaptıktan sonra böyle oldu? Sadece sorunu yazmışsınız bir şey belirtmemişsiniz. Artı 0 Eksi
Sistem belirtiniz, ne yaptıktan sonra böyle oldu? Sadece sorunu yazmışsınız bir şey belirtmemişsiniz.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #4 PUBG için 8 GB RAM yetersiz, herhalde tek kanal bir de senin model. Ayrıca sürücülerin güncel mi? Artı 0 Eksi
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #5 Arslonga dedi: Ultra ayarlarda mı oynuyorsunuz? 1650s'in Pubg Ultraya yeteceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yetiyor bu arada. Laptop 1650'si ile bile oynanıyor Ultrada. Artı 0 Eksi
Arslonga dedi: Ultra ayarlarda mı oynuyorsunuz? 1650s'in Pubg Ultraya yeteceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yetiyor bu arada. Laptop 1650'si ile bile oynanıyor Ultrada.
Azulaa Kilopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #6 PUBG 10GB RAM kullanıyor. Artı 0 Eksi
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Aralık 2020 #7 mustaine dedi: Yetiyor bu arada. Laptop 1650'si ile bile oynanıyor Ultrada. Genişletmek için tıkla... Oynatır ama ara sıra drop yiyebilir. Azulaa dedi: PUBG 10GB RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz uçmadınızmı? Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Yetiyor bu arada. Laptop 1650'si ile bile oynanıyor Ultrada. Genişletmek için tıkla... Oynatır ama ara sıra drop yiyebilir. Azulaa dedi: PUBG 10GB RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz uçmadınızmı?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #8 EZİC AJANI dedi: Oynatır ama ara sıra drop yiyebilir. Genişletmek için tıkla... 1650S'in drop da yiyeceğini sanmıyorum. Drop girse bile saliselik girer fark etmezsin bile. Artı 0 Eksi
EZİC AJANI dedi: Oynatır ama ara sıra drop yiyebilir. Genişletmek için tıkla... 1650S'in drop da yiyeceğini sanmıyorum. Drop girse bile saliselik girer fark etmezsin bile.
Azulaa Kilopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #9 EZİC AJANI dedi: Biraz uçmadınızmı? Genişletmek için tıkla... Hayır. İstersen kendi oyunumdaki değerleri paylaşırım. Artı 0 Eksi
EZİC AJANI dedi: Biraz uçmadınızmı? Genişletmek için tıkla... Hayır. İstersen kendi oyunumdaki değerleri paylaşırım.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Aralık 2020 #10 Azulaa dedi: Hayır. İstersen kendi oyunumdaki değerleri paylaşırım. Genişletmek için tıkla... PUBG oynamadığım için bilmiyorum. Gerekli özelliklere bakıp söyledim. Artı 0 Eksi
Azulaa dedi: Hayır. İstersen kendi oyunumdaki değerleri paylaşırım. Genişletmek için tıkla... PUBG oynamadığım için bilmiyorum. Gerekli özelliklere bakıp söyledim.