CanZ Centipat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 10 24 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar PUBG'de keskin nişancı tüfekleri ile ateş ettikten sonra ateş ettiğimiz yeri görebilmek için dürbünü açık tutma olayı vardı onun ayarını bulamadım yapamıyorum nasıl oluyordu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2019
Arkadaşlar PUBG'de keskin nişancı tüfekleri ile ateş ettikten sonra ateş ettiğimiz yeri görebilmek için dürbünü açık tutma olayı vardı onun ayarını bulamadım yapamıyorum nasıl oluyordu?
Astrein Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.036 Çözümler 6 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2019 #2 Ateş etme tuşuna basılı tutuyorsun, ateş ettikten sonra tuşu bırakma. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS CanZ Centipat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 10 24 Ağustos 2019 #3 Astrein dedi: Ateş etme tuşuna basılı tutuyorsun, ateş ettikten sonra tuşu bırakma. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Astrein dedi: Ateş etme tuşuna basılı tutuyorsun, ateş ettikten sonra tuşu bırakma. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 24 Ağustos 2019 #4 Astrein dedi: Ateş etme tuşuna basılı tutuyorsun, ateş ettikten sonra tuşu bırakma. Genişletmek için tıkla... Nişan almayı aç/kapa yaptıysak da mı aynısı geçerli? Yani sağ tık yapıp bırakınca dürbün açılıyor, tekrar sağ tık yapınca kapanıyor. Artı 0 Eksi
Astrein dedi: Ateş etme tuşuna basılı tutuyorsun, ateş ettikten sonra tuşu bırakma. Genişletmek için tıkla... Nişan almayı aç/kapa yaptıysak da mı aynısı geçerli? Yani sağ tık yapıp bırakınca dürbün açılıyor, tekrar sağ tık yapınca kapanıyor.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 24 Ağustos 2019 #5 Paytak Penguen dedi: Nişan almayı aç/kapa yaptıysak da mı aynısı geçerli? Yani sağ tık yapıp bırakınca dürbün açılıyor, tekrar sağ tık yapınca kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Mermi sürmeli silahlarda kapanıyor dediğin gibi yapınca. Artı 0 Eksi
Paytak Penguen dedi: Nişan almayı aç/kapa yaptıysak da mı aynısı geçerli? Yani sağ tık yapıp bırakınca dürbün açılıyor, tekrar sağ tık yapınca kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Mermi sürmeli silahlarda kapanıyor dediğin gibi yapınca.
Astrein Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.036 Çözümler 6 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2019 #6 Paytak Penguen dedi: Nişan almayı aç/kapa yaptıysak da mı aynısı geçerli? Yani sağ tık yapıp bırakınca dürbün açılıyor, tekrar sağ tık yapınca kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Ateş ettikten sonra yine dürbünü indirecektir. Artı 0 Eksi
Paytak Penguen dedi: Nişan almayı aç/kapa yaptıysak da mı aynısı geçerli? Yani sağ tık yapıp bırakınca dürbün açılıyor, tekrar sağ tık yapınca kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Ateş ettikten sonra yine dürbünü indirecektir.