PUBG durduk yere oyundan atıyor

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, bu sorun bugün oldu. Sadece oyundayken oyun donuyor atıyor, görev yöneticisinden kapatıyorum gene oyunu açıyorum. 10-15 dk da bir donuyor, bu sadece bugün oldu ki bu günde 8 saat aralıksız PUBG oynadık arkadaşımla 8 saat de testlerde yaptım. Ekran kartı ortalama sıcaklığı 60-65 kullanımı 55-65, işlemci 60-68 derece olarak gözüküyordu. Neden olabilir bu? Çünkü sadece bugün oldu eskiden de oynuyorduk hiç olmuyordu.
Sistemim: GTX 1660 8 GB RAM i5 10. nesil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bu sorun bugün oldu. Sadece oyundayken oyun donuyor atıyor, görev yöneticisinden kapatıyorum gene oyunu açıyorum. 10-15 dk da bir donuyor, bu sadece bugün oldu ki bu günde 8 saat aralıksız PUBG oynadık arkadaşımla 8 saat de testlerde yaptım. Ekran kartı ortalama sıcaklığı 60-65 kullanımı 55-65, işlemci 60-68 derece olarak gözüküyordu. Neden olabilir bu? Çünkü sadece bugün oldu eskiden de oynuyorduk hiç olmuyordu.
Sistemim: GTX 1660 8 GB RAM i5 10. nesil.

Bu gameloop'un clientından kaynaklı. Bazen ara güncelleme atıyor ve bozuluyor. Sizin cihazınızdan değil. Endişe etmeyin. Arkadaşlarım da yaşıyor. Eğer çok sık olmuyorsa açıp oynayın.

Çok sık olmaya başladıysa oyunu tamamen silin. Everything isimli programı ve IOBit Unlocker programını kurun. Everything arama yerine :
  • Tencent yazıp açılan klasörleri ve dosyaları temizleyin. (Windows dosyalarını silmediğinizden ve yanlış dosya olmadığından emin olun. Dosya yolu yazıyor bunu oraya bakarak anlarsınız)
  • Gameloop yazıp yine çıkan her şeyi silin. Programdata içinde bir dosyayı silemeyeceksiniz. Bu dosyaya sağ tıklayıp yolu aç deyin. Size konumunu açacak ardından sağ tıklayıp iobit unlocker deyin ve dosyayı kilidi aç kilidi aç sil diyerek zorla silin. Mavi ekran yiyeceksiniz. Korkmayın cihazı reset butonuyla resetleyin veya uzun süre power basarak kapatıp açın.
  • Son olarak yine everything programına txgame yazarak aratın. Txgameassistant adında bir klasör çıkacak onu da silin.
Bunları yaparak gameloop 'u ve oyunu sıfırlamış olduk. Şimdi sıfırdan indirip pubg'nizi kurun. Sorun kalkmış mı bakın. Kalkmadıysa bir sonraki gameloop güncellemesine kadar sorunu yaşamaya devam edeceksiniz demektir. Ya bir yerden önceki sürümü bulup yükleyip kullanın. Ya da idare edin :)

Saygılarımla

Bu GameLoop'un clientından kaynaklı. Bazen ara güncelleme atıyor ve bozuluyor. Sizin cihazınızdan değil. Endişe etmeyin. Arkadaşlarım da yaşıyor. Eğer çok sık olmuyorsa açıp oynayın.

Çok sık olmaya başladıysa oyunu tamamen silin. Everything isimli programı ve IObit Unlocker programını kurun. Everything arama yerine:
  • Tencent yazıp açılan klasörleri ve dosyaları temizleyin. (Windows dosyalarını silmediğinizden ve yanlış dosya olmadığından emin olun. Dosya yolu yazıyor bunu oraya bakarak anlarsınız)
  • GameLoop yazıp yine çıkan her şeyi silin. Programdata içinde bir dosyayı silemeyeceksiniz. Bu dosyaya sağ tıklayıp yolu aç deyin. Size konumunu açacak ardından sağ tıklayıp IObit unlocker deyin ve dosyayı kilidi aç kilidi aç sil diyerek zorla silin. Mavi ekran yiyeceksiniz. Korkmayın cihazı reset butonuyla resetleyin veya uzun süre Power basarak kapatıp açın.
  • Son olarak yine everything programına txgame yazarak aratın. Txgameassistant adında bir klasör çıkacak onu da silin.
Bunları yaparak GameLoop'u ve oyunu sıfırlamış olduk. Şimdi sıfırdan indirip PUBG'nizi kurun. Sorun kalkmış mı bakın. Kalkmadıysa bir sonraki GameLoop güncellemesine kadar sorunu yaşamaya devam edeceksiniz demektir. Ya bir yerden önceki sürümü bulup yükleyip kullanın. Ya da idare edin :)

Saygılarımla

PUBG Mobile değil PUBG Steam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı