PUBG Emulatörde Frisby Mikrofon Çalışmıyor

alparslan_1147

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Çıldırrrrrrmak üzereyim.

PUBG Papçi hastasıyım. PUBG Emulator yani bilgisayar üzerinden oynuyorum. Bugüne kadar böyle bir sorunum olmamasına rağmen yaklaşık 1 aydır sorunu çözemedim.

Mikrofonlu kulaklığım mevcut markası Frisby. Ses kaydedicisinden denediğim zaman çalışıyor. Fakat oyunda mikrofon çalışmıyor karşının ve oyunun sesini duyuyorum ama karşı tarafa sesimi gönderemiyorum.

Sorunumu TeamViewer ile bağlanıp çözene IBAN yazması durumunda 10 TL gibi hatrı sayılır bir para ödülü vereceğim. Bir yarım ekmek tavuk döner, bir ayran alır, bir öğün karnı doymuş olur hiç yoktan.

İfadeler: die
GameLoop'ta F11 bas. 3 çizgiye tıkla. Ayarlar de. Motoru seç. Oradan kayıt cihazı olacak onu senin mikrofonunu seç.
olmadı kardeşim başka bir çözüm yok mu ? Bu sefer mikrofon simgesi çıkıp çıkıp kaybolma oluyor sanki ses gidiyor muş gibi ama gitmiyor başka çözüm ?
hayatımda hiç bir zaman bir oyun yüzünden bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum.
sorunu çözebilecek bir pc alimi yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…