korelicocux Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 104 17 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar ld Player eşleşme sorunu var, 3 dakiada buluyor. tekli mod a bile girmiyor. PUBG Kore oynuyorum da, neden yapıyor bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2021
Arkadaşlar ld Player eşleşme sorunu var, 3 dakiada buluyor. tekli mod a bile girmiyor. PUBG Kore oynuyorum da, neden yapıyor bunu?
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.211 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 17 Haziran 2021 #2 korelicocux dedi: Arkadaşlar ld Player eşleşme sorunu var, 3 dakiada buluyor. Tekli mod a bile girmiyor. PUBG Kore oynuyorum da, neden yapıyor bunu? Genişletmek için tıkla... Adam yoktur. Eşleşme sağlaması uzun sürer.
korelicocux dedi: Arkadaşlar ld Player eşleşme sorunu var, 3 dakiada buluyor. Tekli mod a bile girmiyor. PUBG Kore oynuyorum da, neden yapıyor bunu? Genişletmek için tıkla... Adam yoktur. Eşleşme sağlaması uzun sürer.
Aeter Bloom Kilopat Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 266 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #3 Kore'de adam olmaz oyunda zor başlar. Tekli modda oyuncu sayısı az. 4'lü girip eşleşmeyi kapatarak tekli oynayabilirsin
Kore'de adam olmaz oyunda zor başlar. Tekli modda oyuncu sayısı az. 4'lü girip eşleşmeyi kapatarak tekli oynayabilirsin
Kadir_yılmazv491.ke Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #4 pubg emilator ler için asus modeli seçti maç bulman için lp player ın modelini asus yapman lazım diyertürlü maç bulunmaz
pubg emilator ler için asus modeli seçti maç bulman için lp player ın modelini asus yapman lazım diyertürlü maç bulunmaz
H hkoser Centipat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #5 koreyle alakası yok zaten global oyuncularla eşleşiyor