PUBG Emulator'de banlanan hesaptan arkadaş ekleme

DiyarERAY

Decapat
Kolay gelsin. PUBG Mobile'de eski hesabım ban yedi en son dün oynamıştım oradan bir arkadaşı eklemek istiyorum ama bir türlü banlanan profilden etkileşimlerden falan çıkmadı ya da ekleyebilmem mümkün müdür yardımcı olursanız makbule geçer yeminle. Nickin tamamını hatırlamıyorum yarısını yazsam çıkmıyor :/

Hile olarak geçiyor takım arkadaşlarından birisinde hile vardı tabii bende reportlandım bana da ban verildi 3 aylık saçma olanda hileyi başkası kullanırken takımdan kullanmayan kişide banlanıyor bu bir kere daha başıma gelmişti emulator üzerinden.

Hile olarak geçiyor takım arkadaşlarından birisinde hile vardı tabii bende reportlandım bana da ban verildi 3 aylık saçma olanda hileyi başkası kullanırken takımdan kullanmayan kişide banlanıyor bu bir kere daha başıma gelmişti emulator üzerinden.
Hileyi doğrudan kullanmadıysanız yardımcı olmaya çalışayım. Eski hesabınızı arkadaş ekleme bölümünden bulun popülerlik puanlarını gizlemediyseniz ve arkadaşınız size üç beş tane tavuk gönderdeyise oradan profile gidip ekleyebilirsiniz. İkinci ihtimal ise arkadaşınızın kayıtlı olduğu loncaya girmek.

İşte ban yedi eski hesap patron ona giremiyorum şu an oynadığım hesaptan ban yiyen hesabın profiline girip etkileşimlere bakıyorum ama yok tavuk hediye falan göndermemiş zor mu sence.
Abi niye bulamıyorum ya iyice canım sıkıldı lütfen yardımcı ol reis.
Yardımcı olacak biri var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı