PUBG En Uygun Nereden Alınır?

Dostum söylediğin mantıksız bişey. Birincisi 2000 saatte 800 lira kazanıyorsun diye bir mantık yok oyunda bu bir.
İkincisi benim Pubg'de 190 saatim var ve oyundan rahat 300 lira kazanmışımdır. O senin oyundaki başarın ve sandık aldığında içinden çıkardığın itemin veya sandığın değeriyle alakalıdır.. Örneğin ben 100 saat oynarım 10 k bp ile birsürü sandık açarım 30 kuruşluk eldivenler çıkar beş para etmez, sen yeni başlarsın 1 tane sandık alırsın 700 bp'ye tak diye 8 bin liralık ceket çıkar, anlatabildim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşe gir 8 saatte 60 lira al

www.durmaplay.com (Satın alıyorsunuz ve sizi Steam'den ekleyerek, oyunu hediye olarak gönderiyorlar).

Buradan en az 600 TL civarında Steam ve Origin oyun alışverişi yaptığım için önerebilirim. İkinci soruna gelecek olursak da artık PUBG'den para kırma olayı geçti. Eskiden 10-15 TL'ye sandıklar, anahtarlar satardık. Şimdi 2 TL'ye satabiliyorsan öpüp de başına koyuyorsun. Bunun sebebi çok fazla sandık ve kozmetik çıkarmaları ve oyuncu sayısının artması (Sandıkları açıp, değerli bir şey çıkarmak ayrı bir durum tabii. Ben sadece sandık satmaktan bahsediyorum).

Eskiden PUBG sandık ve anahtarları vasıtası ile 200 TL civarında para biriktirip, oyun satın almıştım fakat şu an çok zor.

Geçtiğimiz yaz indiriminde GTA 5 Pubg alacaktım. Birini steamdan birini gift olaral bursagbden alacaktım. Feedbacklerr bakarak aldım. Memnun da kaldım 5dk icinde GTA hediye ettiler. Pubg o sıra bursagbde 36 Steamda 46 idi. Ben steamdan aşmıştım bir bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG alacağım da en uygun fiyat Steam'de mi şu an?
Oyunun içinden oyuna verdiğimiz paradan fazlasını kazanıyorum diyenler vardı pek bilgim yok halen devam ediyor mu bu durum?
Önceden kasaları 7 TL gibi fiyata satabiliyorduk ama artık 2-3 TL falan gidiyor en fazla. Yine de sabırlı olursanız paranızı çıkarırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…