Steam PUBG envanteri gözükmüyor

cankem122

Picopat
Daha fazla  
Ben bunun komple herkes için geldiğini sanıyordum ama listemde ekli olan neredeyse bütün arkadaşlarımın PUBG envanteri komple görünüyorken sadece bende envanterin %90'ı gözükmüyor. Nasıl oluyor bu bilen var mı?
(Örnek olarak bir arkadaşın envanteri)

Dosya Ekleri

• noname111.png
    noname111.png
    225,8 KB · Görüntüleme: 56
Oyun içinde kazandığım öğeler benim de Steam envanterime yansımıyordu. Sanırsam PUBG için direkt Steam envanterini güncellemeyi bıraktılar. Bu değişiklikten önceki eşyalar gözüküyor sadece.

Artık oyun içi sistemlerini SteamDB değil PUBG DB'ye çevirmişler. Yani Steam envanterinin güncellenmemesi çok normal.

Böyle bir güncellemenin olduğunu okudum ben de gördüm kısaca ama merak ettiğim şey listemde ekli olan herkeste bu eşyalar gözükürken bende gözükmüyor. Bunu yapmanın bir yolu falan var mı acaba?

Böyle bir güncellemenin olduğunu okudum ben de gördüm kısaca ama merak ettiğim şey listemde ekli olan herkeste bu eşyalar gözükürken bende gözükmüyor. Bunu yapmanın bir yolu falan var mı acaba?
Arkadaşlarınız o eşyaları bu güncellemeden önce elde ettiği için envanterlerinde duruyordur.

İyi de hocam bendeki eşyaların çoğu 2018 yılından kalma onlar bile görünmüyor anlayamadığım kısım orası
Oyuna 2018'den bu yana ilk kez mi girdiniz?

eğer öyleyse envanterinizi seneler sonra girdiğiniz için yeniledi ve bu güncellemenin sonrasına denk geldiği için steam envanterinizde göstermedi. Çünkü bir eşya envanterinizdeyse onu kaldıramazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı