Efcn Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 PUBG satın aldım ve indirmeye başladım. Exprimental server ve test serveri var. Bunları indirmeme gerek var mı? Sadece Online gireceğim.
PUBG satın aldım ve indirmeye başladım. Exprimental server ve test serveri var. Bunları indirmeme gerek var mı? Sadece Online gireceğim.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 25 Haziran 2021 #2 Hayır.
Efcn Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 srcn90 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... İndirmeyeyim değil mi sadece playerunknown's battlegrounds yazanı indireyim.
srcn90 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... İndirmeyeyim değil mi sadece playerunknown's battlegrounds yazanı indireyim.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 25 Haziran 2021 #4 Efcn dedi: İndirmeyeyim değil mi sadece playerunknown's battlegrounds yazanı indireyim. Genişletmek için tıkla... İndirme hocam. Test sunucusu sadece oyuna güncelleme gelecekse önce test sunucusuna gelir, girip önceden oynayıp test etmeniz için var.
Efcn dedi: İndirmeyeyim değil mi sadece playerunknown's battlegrounds yazanı indireyim. Genişletmek için tıkla... İndirme hocam. Test sunucusu sadece oyuna güncelleme gelecekse önce test sunucusuna gelir, girip önceden oynayıp test etmeniz için var.
Efcn Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #5 srcn90 dedi: İndirme hocam. Test sunucusu sadece oyuna güncelleme gelecekse önce test sunucusuna gelir, girip önceden oynayıp test etmeniz için var. Genişletmek için tıkla... Tabii ki efenim.
srcn90 dedi: İndirme hocam. Test sunucusu sadece oyuna güncelleme gelecekse önce test sunucusuna gelir, girip önceden oynayıp test etmeniz için var. Genişletmek için tıkla... Tabii ki efenim.