Çözüldü PUBG FPS Düşme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wesputci123

Hectopat
Oyunu açıyorum. 18-20, max 30 fps veriyor. Ama normalde işletim sistemim oldukça yeterli. PC'yi yeniden açıp kapatıyorum, bu sefer FPS 144 oluyor. Oyun içi 90-80-100 arası oluyor. Sonra bir anda oyun içindeyken oyun donuyor lag yazıyor ve FPS yeniden 20-18 civarına düşüyor. Sistemimi yeni topladım, daha ısınma sorunu olduğunu düşünmüyorum.

Sistemim:
Anakart: MSI B250m Bazooka
İşlemci: İntel i5 7400 3.00ghz
Ekran kartı: GeForce GTX 1060 3 GB

Çözüm
Arkadaşlar artık her oyunda 15 FPS aldıktan sonra ben de gidip format attım bilgisayara ve her şey düzeldi ama hala neden her oyunda 15 FPS aldığımı bilmiyorum.
Aynı sorundan müzdariptim, 8 GB takviye yaparsanız düzelecektir, iyi oyunlar dilerim.

3 gündür uğraşıyorum ve artık bütün oyunlarda örneğin: pubg' de 15 den yukarı çıkmıyor (grafik ayarları en yüksek çok düşük fark etmeksizin) lol'de 30 dan yukarı çıkmıyor yani bakmadığım yer ve site kalmadı artık lütfen bir şekilde düzelsin bunun çözümünü bilen yok mu daha yeni format attım bilgisayara güncellemelerini de yaptım cevabını biliyorsan teamviewer verebilirim.

Aynı sorun bende de vardı internetimden kaynaklı fps düşüşleri vardı fakat net iyi olunca geçti.
Arkadaşın mesajını dikkatli okursanız lag yazıyor ve fps düşüyor demiş burdan varmış olabilir miyim???
Yanlış varıyorsunuz aynı problemi ben yaşarken de, FPS düştüğü için Ağ gecikmesi diyordu. Hala aynı interneti kullanıyorum kota dolduğunda ya da boşken o problem yok artık.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı