PUBG FPS düşüşü

barisjk7

Hectopat
Merhaba arkadaşlar PUBG'de 120 130FPS alıyorum ama bazen 4 veya 5 saniyeliğine oyun kasmaya başlıyor FPS 80'e düşüyor. Bu oyunla alakalı mı yoksa benim sistemle alakalı mı?

Sistem özellikleri.
ASUS GTX 1070 ekran kartı.
i5 6600K işlemci.
16 GB 2666MHz RAM.
256 GB SSD.
1TB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar PUBG'de 120 130FPS alıyorum ama bazen 4 veya 5 saniyeliğine oyun kasmaya başlıyor FPS 80'e düşüyor. Bu oyunla alakalı mı yoksa benim sistemle alakalı mı?

Sistem özellikleri.
ASUS GTX 1070 ekran kartı.
i5 6600K işlemci.
16 GB 2666MHz RAM.
256 GB SSD.
1TB HDD.

Hangi ayarlarda oynuyorsunuz?

Valla hocam oyunda 2000 saate yakın oynamışlığım var. 3 senedir aynı laptopda oynuyorum. Diğer hiçbir oyunda ne donma ne kasma var ben de arada kafama takıyordum bunları. Masaüstü PC'de de oynadım yeni nesil bir PC'de orada bile yaşadım bu sorunu yani oyun gerçekten optimizasyon sıkıntısına sahip teknik bir destek veremedim ama aşırı kafanıza takmayın :)

Valla hocam oyunda 2000 saate yakın oynamışlığım var. 3 senedir aynı laptopda oynuyorum. Diğer hiçbir oyunda ne donma ne kasma var ben de arada kafama takıyordum bunları. Masaüstü PC'de de oynadım yeni nesil bir PC'de orada bile yaşadım bu sorunu yani oyun gerçekten optimizasyon sıkıntısına sahip teknik bir destek veremedim ama aşırı kafanıza takmayın :)

Bende bilgisayarımı yeni aldım pcyle alaklı bir sıkıntı vardır diye korktum yani bundan önce Cafe'den oynuyordum 2060 ekran kartında bile FPS 80'lere dusuyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı