PUBG FPS Sorunu

Uacagdas1905

Hectopat
Yer
ankara
Daha fazla  
Meslek
Sinema
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı yeni aldım. Battleground oyununda vereceğim sistem de en düşük ayarlarda oynayabiliyorum. Anlamadım nerede sıkıntı var?

• Intel I5 6400
  • ASUS Z170-P
  • Kingston SSD 120GB
  • HyperX Fury 8GB DDR4 2133
  • Radeon RX470 GAMING X 4G
  • TITAN 750W

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl FPS sorunu? Kaç FPS alıyorsun? Hangi ayarlarda alıyorsun? Hangi çözünürlükte alıyorsun? GPU, CPU sıcaklıkları ve kullanımları ne? Sürücüler ve Windows güncel mi? Biraz açıklayıcı olun lütfen.

En düşük ayarlarda oynuyorum. Resim olarak attım istediğiniz bilgileri, driverların hepsi yüklü anlamadım bir türlü. Sizce de aldığım FPS az değil mi?

Herhalde intel hd graphics kullanıyorsun. Şaka bir yana, değerlerin nedir? Ekran kartını takamadın mı? Çıktı mı olduğu yerden?
Ekran kartı takılı olmaz ise oyunu hiç açmaz diyorlar. Çok bilgim yok bu konularda, yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 370
En düşük ayarlarda oynuyorum. Resim olarak attım istediğiniz bilgileri, driverların hepsi yüklü anlamadım bir türlü. Sizce de aldığım FPS az değil mi?

Ekran kartı takılı olmaz ise oyunu hiç açmaz diyorlar. Çok bilgim yok bu konularda, yardımlarınızı bekliyorum.
İntel HD Graphics kullanma ihtimali kaçtır sizce ?

3 ihtimal var;

• PUBG sorunlu bir oyun. Bundan dolayı oluyordur.
  • Bu oyunda işlemci, darboğaz yapıyordur.
  • RAM yetmiyor olabilir.

Kusura bakmayın ben laptop sandım:LOL::LOL:. Driverlerinizi güncellemeyi deneyin, Windows sürümünüzü güncellemeyi de unutmayın! :ROFL::ROFL::ROFL:
  • Intel I5 6400
  • ASUS Z170-P
  • Kingston SSD 120GB
  • HyperX Fury 8GB DDR4 2133
  • Radeon RX470 GAMING X 4G
  • TITAN 750W
Şurayı okusaydınız anlardınız. Laptoplara RX serisi çıktı da bizim mi haberimiz yok?

54 FPS PUBG için şuan güzel. Ben de GTX 970, 6600K işlemci ve 16 GB 3000 MHz RAM var ben bile orta ayarlarda o FPS'lerde oynuyorum oyunu. Daha yeni bir oyun. İleride düzelecektir diye tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı