PUBG G-Coin test sunucusundan ana sunucuya geçer mi?

sanki güncelleme ana sunucuya geldiğinde g coinler kaybolacakmış gibime geliyor emin misiniz ?

güncelleme ana sunucuya gelene kadar harcamayacağım umarım doğrudur
Silinmez ama transfer yapabilirler. Ekran goruntusu alarak oyunun destegine basvuruda bulunursaniz yaparlar o islemi diye dusunuyorum. Sonucta bu sizin hakkiniz.

Test sunucuları ile ana sunucunun bir bağlantısı yok ikisi ayrı platformlar. Yani test sunucularındaki hiçbir item anasunucu envanterine gelmeyecek öyle birşey yok kendi aranızda gelecek demişsiniz ama malesef öyle birşey olmayacak boşa hayal kurma.

Merhabalar, PUBG'ye 9.1'lik güncelleme geldi ve bu güncelleme ile g-coin geldi. Şu an güncelleme sadece test sunucusuna geldi. Test sunucusunu indirip girdiğimde oyuniçi paranın yanına G-coin gelmiş ve halihazırda 10000 G-coin'im var. Ama normal sunucuya girdiğimde (yani PUBG test serverinden çıkıp normal sunucuya girdiğimde) G-coin yok çünkü güncelleme test sunucusunda (Çok anormal bir durum :D).

Benim ilk sorum şu, test sunucusunda oyuniçinde G-coin ile bir şey alırsam, güncelleme ana sunuculara geldiğinde o aldığım şey benim ana sunucudaki envanterime gelecek mi?

2. sorum; güncelleme ana sunucuya geldiğinde eğer test serverindeki G-coin'i harcamazsam G-coin ana sunucuda kaybolacak mı?

Eğer ekleyecekleriniz varsa lütfen ekleyin aklıma gelip te unuttuğum sorular var lütfen ekleyiniz.

Eki Görüntüle 704010Eki Görüntüle 704011
Bu 10000 G-Coin tek seferlik mi veriyor yoksa belirli aralıklarla mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı