gyat Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Haziran 2025 #1 PUBG'de surekli karşıma yüksek level insanlar çıkıyor. Kendimi geliştirebileceğim bot sunucusu vs. var mı acaba? Antrenman odaları yardımcı olmuyor.
PUBG'de surekli karşıma yüksek level insanlar çıkıyor. Kendimi geliştirebileceğim bot sunucusu vs. var mı acaba? Antrenman odaları yardımcı olmuyor.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.590 Çözümler 14 22 Haziran 2025 #2 Günde 3 defa botlarla girebiliyorsunuz.
gyat Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Haziran 2025 #3 Garibo dedi: Günde 3 defa botlarla girebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 ay once kaldırıldı maalesef.
Garibo dedi: Günde 3 defa botlarla girebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 ay once kaldırıldı maalesef.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.590 Çözümler 14 22 Haziran 2025 #4 Hayır kaldırılmadı, daha dün girdim. TPP modda botlarla girebiliyorsunuz.
gyat Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Haziran 2025 #5 Garibo dedi: Hayır kaldırılmadı, daha dün girdim. Tpp modda botlarla girebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Seri savaştan bahsetmiyor musunuz? Nasıl yapacağımı söyler misiniz? Garibo dedi: Hayır kaldırılmadı, daha dün girdim. Tpp modda botlarla girebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Buldum teşekkür ederim gelen güncellemeyle kalktığını sanmıştım. Haritalar kısmından giriliyormuş.
Garibo dedi: Hayır kaldırılmadı, daha dün girdim. Tpp modda botlarla girebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Seri savaştan bahsetmiyor musunuz? Nasıl yapacağımı söyler misiniz? Garibo dedi: Hayır kaldırılmadı, daha dün girdim. Tpp modda botlarla girebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Buldum teşekkür ederim gelen güncellemeyle kalktığını sanmıştım. Haritalar kısmından giriliyormuş.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.590 Çözümler 14 22 Haziran 2025 #6 Günde 3 defa girebiliyorsunuz. Takviyem bot hakkınız bittiğinde Squad girmeniz. Oyuna alışma açısından iyi oluyor.
Günde 3 defa girebiliyorsunuz. Takviyem bot hakkınız bittiğinde Squad girmeniz. Oyuna alışma açısından iyi oluyor.