PUBG gerçekçi mi?

50-60 level adamların karşısına 900 leveller getiren bir eşleştirme sistemi var ayrıca PC ile PS platformunu aynı oyuna sokuyor kısacası denge falan kalmamış.

Nişancılar da gerçekçi değil hocam sadece yukarı kaldırıp mesafe ayarlamanız onu gerçekçi kılmıyor.
Rüzgarsız ortam, mermi sekmez. Merak ettim daha nasıl gerçekçilik olabilir ki.

50-60 level adamların karşısına 900 leveller getiren bir eşleştirme sistemi var ayrıca PC ile PS platformunu aynı oyuna sokuyor kısacası denge falan kalmamış.
Level dediğimiz yetenek değil, oyun oynadıkça sabit herkese aynı seviyede XP geliyor. Hatta Double XP weekend etkinliği oluyor filan 2 katı geliyor. Adam vurunca, görev yapınca daha çok. Ranked girebilirsiniz levelli olsun istiyorsanız.

Harcadığın zaman = Tecrübe = Oynayışının iyi olması. Ayrıca ranked için oyunun tam sürümünü satın almanız gerekiyor.

arkadaşlar pubg oynamıyorum arkadaşımla tartışıyorduk sadece pubg gerçekci mi diye ben diyodum silah direk göğe bakıyor diye neresi gerçekci felan filan bende cidden merak ettim acaba doğru mu diye o yüzden konu açtım ben warzoneciyim aga.

Yani hocam kendim kullandım anlatamayacağım farklılıklar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…