Atakan40 Femtopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #1 PUBG GFX ile girince 60 FPS alıyordum önceden şimdi giriyorum ama aşırı seçeneği gelmiyor. Neden acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2020
PUBG GFX ile girince 60 FPS alıyordum önceden şimdi giriyorum ama aşırı seçeneği gelmiyor. Neden acaba?
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 10 Kasım 2020 #2 Atakan40 dedi: PUBG GFX ile girince 60 FPS alıyordum önceden şimdi giriyorum ama aşırı seçeneği gelmiyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Oyun açılınca home tuşu ile oyundan çık ve tekrar gir bak. Ben öyle yapıyordum .
Atakan40 dedi: PUBG GFX ile girince 60 FPS alıyordum önceden şimdi giriyorum ama aşırı seçeneği gelmiyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Oyun açılınca home tuşu ile oyundan çık ve tekrar gir bak. Ben öyle yapıyordum .
Atakan40 Femtopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #3 TRVDehşeti dedi: Oyun açılınca home tuşu ile oyundan çık ve tekrar gir bak. Ben öyle yapıyordum . Genişletmek için tıkla... Olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2020
TRVDehşeti dedi: Oyun açılınca home tuşu ile oyundan çık ve tekrar gir bak. Ben öyle yapıyordum . Genişletmek için tıkla... Olmadı.
FerhatMusul Femtopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #4 Atakan40 dedi: PUBG GFX ile girince 60 FPS alıyordum önceden şimdi giriyorum ama aşırı seçeneği gelmiyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Yapabildin mı kardesim?
Atakan40 dedi: PUBG GFX ile girince 60 FPS alıyordum önceden şimdi giriyorum ama aşırı seçeneği gelmiyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Yapabildin mı kardesim?
3 388877 Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 522 Makaleler 1 31 Ocak 2023 #5 Kardeşim yıl 2023. çözebildin mi? Çözemediysen ben söyleyeyim aşırı seçeneğinin olmaması önemli değil. GFX şu anda kendisi yapıyor o uyarıyı uygulama içinde. Sen GFX'ten ayarla gerisi önemli değil.
Kardeşim yıl 2023. çözebildin mi? Çözemediysen ben söyleyeyim aşırı seçeneğinin olmaması önemli değil. GFX şu anda kendisi yapıyor o uyarıyı uygulama içinde. Sen GFX'ten ayarla gerisi önemli değil.