PUBG GFX tool Vivo Y35 bu klasör kullanılamıyor

q6djrhan

Femtopat
Daha fazla  
Telefonun işlemcisi güçlü olduğu için iyi soğutursam GFX ile 90 FPS sabit olmasa da görebiliyordum. Uzun zaman sonra PUBG oynamak istedim, girdiğimde kastığını fark ettim GFX'e girdiğimde ise bu klasör kullanılamıyor yazıyordu o günden beri bu durum böyle. Yardımı olursanız çok sevinirim.

öncelikle telefonumuzun ayarlar bölümüne giriyoruz ardından dosyalar uygulamasını buluyoruz sağ üstten üç noktaya basıyoruz ve güncellemeleri geri al benzeri bir seçenek olacaktır ona basın ve gfx i tekrar deneyin çözülecektir.

Play storede 90 fps adında alternatif uygulama var ondan yapabilirsiniz.

Play storede 90 fps adında alternatif uygulama var ondan yapabilirsiniz.
O uygulamaların da dosyalara değişiklik yapması gerekiyor, yani yine aynı hatayı alacaktır. Çözüm için rehberi attım zaten.

O uygulamaların da dosyalara değişiklik yapması gerekiyor, yani yine aynı hatayı alacaktır. Çözüm için rehberi attım zaten.

Shizuku uygulaması ile yapılabiliyor dosya izni vermeden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Shizuku uygulaması ile yapılabiliyor dosya izni vermeden.
Hocam, Shizuku root & adb gerektiriyor. Zaten rootlu bir cihazda bu hatayı görmezden gelebiliyorsunuz. Rootsuz cihaz olduğu için böyle bir hata alıyor. Yani sonuç olarak uygulama şuan da hiçbir işimize yaramaz.

teşekkürler ama önbellek / veri güncelleme kaldırma vs. hiçbir şey işe yaramıyor

Hocam, Shizuku root & adb gerektiriyor. Zaten rootlu bir cihazda bu hatayı görmezden gelebiliyorsunuz. Rootsuz cihaz olduğu için böyle bir hata alıyor. Yani sonuç olarak uygulama şuan da hiçbir işimize yaramaz.
Root olmadan yapılıyor youtubeden shizuku eşleşme videosu izleyip telefonuzla eşleştirmeniz gerekiyor sadece sonra 90 fps uygulamasına girip shizuku method bölümüne tıklayıp 90 fps kilidini açıyorsunuz oyuna girince ayarlarda açıldığını göreceksiniz

Ardından kaliteli bi 90 fps config bulup zarchiverden onuda yapıyorsunuz helio g99 da 70-80 fps arası oynuyorum

teşekkürler ama önbellek / veri güncelleme kaldırma vs. hiçbir şey işe yaramıyor
yazdığım işlemin önbellekle bir alakası yok yazdıklarımın aynısını yaparsanız sorun çözülecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…