Çözüldü PUBG grafikleri çok kötü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ldn9118a

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Steam'de PUBG ücretsizken indirdim fakat oynarken grafikleri yüksek-Ultra karışımı yapmama rağmen gerçek PUBG grafik kalitesini vermiyor. Sizce neden olabilir? Aynen fotoğraftaki gibi oluyor, beklentimi karşılamadı, düşükle arasında bir fark yok neredeyse.

Ekran Görüntüsü (110).png

Ekran Görüntüsü (111).png

Daha önce aynı sistemde PUBG oynadınız mı? Gerçek PUBG grafik kalitesi derken neyi kast ettiniz anlamadım. Arada fark yoktur. İkisi de Steam sürümü, yani aynı.

Merhaba arkadaşlar, Steam'de PUBG ücretsizken indirdim fakat oynarken grafikleri yüksek-Ultra karışımı yapmama rağmen gerçek PUBG grafik kalitesini vermiyor. Sizce neden olabilir? Aynen fotoğraftaki gibi oluyor, beklentimi karşılamadı, düşükle arasında bir fark yok neredeyse.

Eki Görüntüle 1139806

Eki Görüntüle 1139807

NVIDIA kullanıyorsan Denetim Masası'ndan yükselt ayarları.

PUBG Lite'ın grafikleri daha iyiydi ve internet kafede oynadığım PUBG'nin grafikleri de daha iyiydi.

İşleme ölçeğini artırabilirsiniz, ama grafikler bana normal geldi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı