PUBG hala oynanır mı?

Valla alışması 'çokkk' zor. Ama alışınca çok sarıyor birde arkadaşla oynarken. Tek sarmaz. Mesela arkadaşlarımda PUBG olmadığı için Lite oynuyoruz. Kesinlikle arkadaşlarınla oyna oynayacaksan.

Eşleştirme sistemi ve ceza sisteminin dengesiz olması oynamamaya yeter. Şahsen daha az hile olan Pubg Lite oynadım 2 yıl kadar lakin başlarda kendi yaşıtlarım ve olgun kişiler olduğu için yenilsek dahi zevkli geçiyordu oyun. Şuan yensek dahi oyunlar ölü. Çoluk çocuk öğrenmiş oyunu LOL gibi oldu ortamı. Son 2-3 aydır duruyor bilgisayarda girmiyorum.

Mobile olanı > Hile dolu
Steam olanı > Sistem dengesizlikleri
Lite olanı > Ortam çöp ve oyunlarda bot var

Oynanmaz.

Oynanır. Tek eksiği adam gibi rütbe sistemi.

K/D 5 ile K/D 1 olan iki oyuncu aynı maça düşmemeli. +/- 1 fark ile atanmalı.

Sırf bu yüzden alıp oynamıyorum. İyi oynayanlar ile kötü oyuncularla ya da yeni başlayanlar eşleşmemeli, aynı oyuna girmemeli.

Kahkahalara boğulacağın 3 arkadaşın varsa girip gülmekten ölürsün. Gülmekten ölmesen bile motora git "F" tuşuna bas patlıyorlar öyle ölürsün. Ha kurtuldun mu zıplayıp 1 cm yerden düşünce 10000 hit yersin.

El becerisi mel becerisi filan demiş bazıları, buyrun gelin COD'da kapışalım LOL'de kapışalım CS GO'da kapışalım el becerisi nasıl olur öğretelim sizlere. Boş beleş hile dolu, acemi ve pronun aynı yere atıldığı gerçeklik olsun adına berbat mekaniklerin kullanıldığı oyuna kapılıp, burda kimseye beceriksiz muamelesi yapmayın. Çok şükür kolumuz da yerinde aklımızda. Ben hileye göz yumarım zoruma gitmez, prolarla boy ölçüşürüm, squad seçiminde tüm takım anında ölse de olur 4 e tek atarım diyorsan buyur indir güzel oyun. Ama yeni başlayacaksan git o parayı başka oyunlara yatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…