PUBG hesabı çalındıktan sonra savcılığa gidilir mi?

Muratsim14

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim PUBG hesabım çalındı. Acaba savcılığa şikayet edebilir miyim? Ama şunu demeyi unuttum numarası Türkiye numarası değil. Hesap adıda hasanov du değiştirmediyse.

Son düzenleme:
Herhangi bir kanıtın var mı çalındığına dair?

Kanıt derken mobilden ya da emulatörden giriş yapmaya çalıştığımda bir numaraya doğrulama kodu gönderiyor ama numara benim değil. Facebook hesabımda bağlı ama giremiyorum yine de. Facebook hesabını da yeni bir PUBG hesabına bağlamaya çalıştım, başka hesaba bağlı hatası alıyorum.

Bu siber suça gireceği için şikayet edebilirsin ama delil lazım e-posta olur ekran görüntüsü olur.

Facebook hesabım bağlı ama o hesapla girmeye çalışırken doğrulama kodu gönderiyor bir telefon numarasına ama numara benim değil.

Facebook hesabım bağlı ama o hesapla girmeye çalışırken doğrulama kodu gönderiyor bir telefon numarasına ama numara benim değil.

Bu ne kadar delil sayılır bilemiyorum ama yine de delil sayılabilir gibi duruyor sonuçta sizin kaydetmediğiniz bir numara bu numarayla kişiye ulaşılabilir.

Oyuna ne kadar para yatırdınız veya hesabın şu anki değeri nedir sizce.

Bu ne kadar delil sayılır bilemiyorum ama yine de delil sayılabilir gibi duruyor sonuçta sizin kaydetmediğiniz bir numara bu numarayla kişiye ulaşılabilir.

Genelde bu numaralar sansürlenir yani bulması çok zor. Yanlış bilgilendirme.

Değerini bilmiyorum. Samsung Galaxy Store'dan 1250 TL'lik bir kuponla UC aldım. Daha önceden biraz UC almıştım. 2000 TL civarı değeri vardır. Ama o kadar oynadık emek harcadık. Numarada Türkiye numarası değil ama. Sonuç çıkar mı ki.

Ama numara Türk numarası değil. Hesap adıda hasanov du değiştirmediyse.

Benim Facebook hesabımdan doğru bir şey yapılamazmı acaba site içinde oyun bağı kaldırma silme gibi bir şey olur mu acaba?

Facebook, e-posta veya telefon numarası sizin üstünüze değilse ve de doğrulama kodu vs herhangi bir şekilde size gelmiyorsa herhangi bir hak iddia edebileceğinizi düşünmüyorum ama PUBG'nin yardım & destek kısmından PUBG yetkililerine durumu anlatabilirsiniz diye düşünüyorum. Ne kadar yardımcı olurlar bilmiyorum.

Onlara düzgünce cevap yazabileceğimiz bir yer yok. Saçma saçma bilgiler istiyor. Doğruları yazıyoruz yetersiz diyorlar. Facebook'a girebiliyorum. Facebook'a kod falan gönderseler oradan ayarlarım ama oyle bir şeyde yok. Facebook'taki emaillerl ile şifreli giriş yapabilir miyim oralara kodda gelmiyor.

Gidebilirsin, seni tutan yok. Ama yaşadığın şeyi kimsenin umursayacağını sanmıyorum. Boşuna uğraşmamanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…