Tabletimde Gmail hesabına bağlı olan PUBG hesabımı tabletim bozulduğu için kaybettim. Nasıl hesabımı geri alabilirim? Çok önemli bir hesap benim için bilen varsa yazabilir mi? Yıllardır hiçbir şey yapamıyorum yardım edebilir misiniz?
Gmail'e ulaşamıyorsanız başka bir hesaptan PUBG desteğe yazın. Bir ihtimal yardımcı olabilirler.
Gmail hesabınıza bağladıysanız, başka cihazlarda o Gmail hesabı ile PUBG'ye girdiğnizde hesabınız geri gelir.
gmail hesabınızı oyunu oynicanız cihaz da açın eğer ki gmail hesabınıza ulaşamıyorsanız hesabınızı açarken hangi telefon numarası üzerine kayıt etmişseniz hesap giriş ekranın da şifremi unuttum linkine tıklayın kaydetiğiniz telefon numarasını yazın sms kodunu doğrulayın ve şifrenizi yeniliyebilirsiniz eğer ki kurtarma e postası eklemiş iseniz aynı method geçerlidirTabletimde Gmail hesabına bağlı olan PUBG hesabımı tabletim bozulduğu için kaybettim. Nasıl hesabımı geri alabilirim? Çok önemli bir hesap benim için bilen varsa yazabilir mi? Yıllardır hiçbir şey yapamıyorum yardım edebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.