PUBG hesabı nasıl kurtarılabilir?

Yiit00

Centipat
Daha fazla  
Hocam ilk öncelikle herkese merhaba, PUBG hesabıma 2023 yazından beridir girmiyordum bir gireyim dedim e-posta bağlamıştım giremedim. Çok denedim Google ile girdim sonunda sonrasında bir baktım hesabım çalınmış. Sonra da satılmış e-posta telefon değişmiş. Twitter'dan giriş eklenmiş çocukla arkadaş oldum. İletişime geçip ortak kullanalım falan diye okey dedi. Hesaba erişimim var bu hesabı nasıl kurtarabilirim?

Hocam ilk öncelikle herkese merhaba, PUBG hesabıma 2023 yazından beridir girmiyordum bir gireyim dedim e-posta bağlamıştım giremedim. Çok denedim Google ile girdim sonunda sonrasında bir baktım hesabım çalınmış. Sonra da satılmış e-posta telefon değişmiş. Twitter'dan giriş eklenmiş çocukla arkadaş oldum. İletişime geçip ortak kullanalım falan diye okey dedi. Hesaba erişimim var bu hesabı nasıl kurtarabilirim?

Muhtemelen gitti o hesap. Dostuna bile güven olmaz bu zamanda.

Hocam hesap kurtarmaya talep oluşturdum müsteri temsilcisine yazı yazdım hiç mi olmaz bir gideri olması lazım 4 yıllık hesap.

Muhtemelen yok. Zaten böyle şeylere izin vermiyor oyun. Ayrıca satın alım yaptıysan satın alım yaptığın kart bilgilerini müşteri temsilcisine verebilirsin ek olarak. Hesap ban yer belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı