İtemsatış , Bynogame bunlar dışında dolandırılırsın gibime geliyor. Tanıdık birine satarsan bilmem.Ederi 10+ hesabım var satmam lazım. Site veya önerdiğiniz aracı, grup varsa iyi olur.
İtemsatış, ByNoGame bunlar dışında dolandırılırsın gibime geliyor. Tanıdık birine satarsan bilmem.
İkisine de ilan koymamı mı öneriyorsun?İtemsatış , Bynogame bunlar dışında dolandırılırsın gibime geliyor. Tanıdık birine satarsan bilmem.
İtemsatıştan ya da tanıdığın birine satarsın, en olmadı takas yaparsın.Ederi 10+ hesabım var satmam lazım. Site veya önerdiğiniz aracı, grup varsa iyi olur.
Hocam para lazım takas istemiyorumİtemsatıştan ya da tanıdığın birine satarsın, en olmadı takas yaparsın.
Anlık satamazsın hocam, itemsatış aynı türden ilan dolu. İtemsatışta en az 1-2 yıl bekler o hesap.Hocam para lazım takas istemiyorum
Anlık satamazsın hocam, aynı türden ilan dolu. İtemsatış'ta en az 1-2 yıl bekler o hesap.
Bekler hocam, ben hâlâ satamadım, en son tekrar kendim kullandım.1-2 Yıl ne hocam abartmayın ben PUBG hesabımı 2 haftada sattım.
Bekler hocam, ben hâlâ satamadım, en son tekrar kendim kullandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.